27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytingde öyle olmamış ama nedense, özellikle 8 yarışmacıdan 4 yarışmacıya düşme kısmı hiç izlenmemiş. O saatlerde Acun da yok tabi, dizi saatleri olmuş o aralar...

TNS'de 3 reyting alacak program totalde büyük olasılıkla, iyi değil gidişat...

- - - Ekleme - - -

İkisi de 4 almış SBT'de.

demek ki TNS'de BBEB 3, Lale Devri 3,5
TNS BBEB 4ü kesin geçecek görürsün bak.

Yetenek Sizsiniz iki grupta da zirvede.Ben Bilmem Eşim Bilir her iki grupta da 2.sırada.Şefkat Tepe 4.oldu bence.Lale Devri düştü bakalım sıralaması ne olacak.

SBT sonuçları eklenmesin artık bence. Bazı siteler artık neredeyse yayınlamıyor. Madem kale almayacağız, kafamızın karışmasına da gerek yok :):)

Hem endgame BBEB 8yarışmacıdan 6yarışmacıya 22.30da elan geçtiler , 6dan 4e de 23.00gibi geçtiler ve dikkat edersen 4 yarışmacıyla yarışırken bile 5i geçmiş.

SBT sonuçları eklenmesin artık bence. Bazı siteler artık neredeyse yayınlamıyor. Madem kale almayacağız, kafamızın karışmasına da gerek yok :):)

Katılıyorum... Ama dinleyen yok...

BBEB bitmiş bu arada Revan özellikle A/B'de, hep düşmedi vs. diyordun. :)

SBT sonuçları dünden belliydi Tns sonuçlarını bekliyoruz :) Bu arada SBT sonuçlarına göre AB grubu performansları çok çok kötü gelmiş.En iyi çıkışı ise Şefkat Tepe gerçekleştirmiş tebrikler.

Yetenek Sizsinizin 4 aldığı bir gecede Ben Bilmem Eşim Bilirden fazla bir şey beklememek gerek. Bayram nedeniyle bütün yapımlarda düşüş var.

Acun 4e ilk defa düştü
Huzur Sokağı 6dan 3e düştü
Daha saymadığım bir sürü düşüş var bu hafta. Özellikle A/B halkında. Hepsinin sebebi bayram. Sharelere bakarsak anlamak mümkün.

Bu arada Ben Bilmem Eşim Bilir hafta içi hafta sonundan daha iyi gideceğini kanıtladı :)

Hem endgame BBEB 8yarışmacıdan 6yarışmacıya 22.30da elan geçtiler , 6dan 4e de 23.00gibi geçtiler ve dikkat edersen 4 yarışmacıyla yarışırken bile 5i geçmiş.

8 çiftten 4 çifte programın en başında iniyorlar. Sonra 4 çift olarak 4 oyun oynuyorlar, son 2 oyunda 2 çift daha eleniyor...

Benim kastettiğim kısım 20:00-20:30 arası...

Bu arada saatler geri alınınca reytinlerde 1 saatlik gecikme oldu. :(

- - - Ekleme - - -

Yetenek Sizsinizin 4 aldığı bir gecede Ben Bilmem Eşim Bilirden fazla bir şey beklememek gerek. Bayram nedeniyle bütün yapımlarda düşüş var.

Acun 4e ilk defa düştü
Huzur Sokağı 6dan 3e düştü
Daha saymadığım bir sürü düşüş var bu hafta. Özellikle A/B halkında. Hepsinin sebebi bayram. Sharelere bakarsak anlamak mümkün.

Bu arada Ben Bilmem Eşim Bilir hafta içi hafta sonundan daha iyi gideceğini kanıtladı :)

Benim kastettiğim düşüş bugünkü SBT değil, son 2 gündeki TNS A/B: Milyoner bile durup dururken geçmiş, program 3'e düşmüş.

Az sonra Acunla aralarında 2-3 reyting olacak TNS A/B'de...

- - - Ekleme - - -

BBEB A/B'de 3'ün de altına düştü, artık toparlanması pek mümkün değil, elbette genel düşüş var ama Acun senden 2 reyting öndeyse ve 4,'lüğe düştüysen durum kötüdür...

BBEB yakında yayından kalkar, Kanal D acilen dizi bulmalı, yoksa 2 günü bışa çıkacak...

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ama SBT'nin anliklarini paylasiyoruz ve dogal olarak SBT'nin anliklarin reytinglerini merak ediyoruz.

- - - Ekleme - - -

Ama SBT'nin anliklarini paylasiyoruz ve dogal olarak SBT'nin anliklarin reytinglerini merak ediyoruz.

Şefkat Tepe geçen hafta A/B'de yakaladığı çıkışı sürdürememiş. Fakat gelecek hafta yeniden yükselişe geçer. Bayram dolayısıyla A/B reytingleri çok düşük gelmiş.

Acun "özet" ve "yeni bölüm" şeklinde bölmüş. İşte böyle yola gelsin. :D

Ben Bilmem Rtük Bilir "reklamsız" yayına rağmen kötü. :D Acun'a olan korkusundan reklam vermedi yine işe yaramadı. :d

Büyük Risk bölünmemiş ve uçmuş! :)

Son düzenleme:
Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 2. mesaja eklenmiştir!

Bütün yapımlarda düşüş var!

Star dün nasıl olduysa hiç bir programını TNS'de bölememiş, sanırım bildiremedi süreleri bir nedenden dolayı. TNS sadece özetleri ayırmış...

Star bu işi bıraktı diyemiyorum zira SBT'ye itina ile ulaştırmış gibi bölme zamanlarını...

Umarım tamamen vazgeçer Star bu sahtekarlıktan...

Diğer kanallar bölünmeye devam etmiş...

Star dün nasıl olduysa hiç bir programını TNS'de bölememiş, sanırım bildiremedi süreleri bir nedenden dolayı. TNS sadece özetleri ayırmış...

Star bu işi bıraktı diyemiyorum zira SBT'ye itina ile ulaştırmış gibi bölme zamanlarını...

Umarım tamamen vazgeçer Star bu sahtekarlıktan...

Diğer kanallar bölünmeye devam etmiş...

Star'ı bugünkü gibi programlarını bölmemeye, Ben Bilmem Rtük Bilir'i de reklam vermeye davet ediyoruz. :D