27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şefkat Tepe çok iyi gitmiş tebrikler...

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.25 , 2) KANALD: 5.4 , 3) STV: 3.74 , 4) FOX: 2.65 , 5) TRT1: 1.95

Ben Bilmem RTÜK Bilir reklamsız bir de. :D

Eyy Kanal D bari reklam ver de para kazan şu programdan. :D

Son düzenleme:
Acun toparlanmış biraz.BBEB orta karar devam ediyor yine.Şefkat Tepe biraz düşmüş reklam mı vardı bu arada.Lale Devri de oldukça düşük.Alev Alev listede yok şu an itibariyle.Lale Devrinin düşmesini Serenaya bağlamayın bence bayram etkisi daha ağır gibi.Gelecek hafta göreceğiz.

Şefkat Tepe'nin son dilimde düşmesinin sebebi yarısından fazlasının reklam olması. :)

Yeteneksizde yemek programı yapan "dangalaklar" gösteri yaptık diye hem övunuyor hemde başta açıklama getiriyordu başta.Acun'ada pes insan sömuruyor.Oğlanın gözü kör oldu olucak.Kör olmasa dahi görme kaybı yaşayacaktir (b)

Yetenek Sizsiniz tekrardan zirvede yer aliyor. Alemin Kirali kötü sonuçlar aliyor anlasilan.

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.81 , 2) KANALD: 5.64 , 3) FOX: 4.15 , 4) TRT3: 2.55 , 5) SHOW: 1.66

Şefkat Tepe bitti mi yoksa reklamda mı? Lale Devri yükselişe geçti bu dilimde.Ve Show tv de karşımızda :)

Şefkat Tepe bitti...Haftaya yabancı dizi ''Takip'' Şefkat Tepeden hemen sonra verilecek....

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.98 , 2) KANALD: 6.58 , 3) FOX: 3.9 , 4) TRT3: 1.7 , 5) ATV: 1.34

22:15 - 22:30:
1) star: 7.98 , 2) kanald: 6.58 , 3) fox: 3.9 , 4) trt3: 1.7 , 5) atv: 1.34

yeşim gitti yanında reytingleride götürdüm :))) eskiden bu saatlerde acuna nal toplatırdı şimdi nal topluyor :))))))) o dizi toprak sayesinde yeşim sayesinde izleniyordu

acun bayram falan dınlemıo ezıp gecıo :)

- - - Ekleme - - -

yeteneksızsınız turkıye reklam

Ben Bilmem RTÜK Bilir saatler sonra ilk reklamını vermiş bulunmakta. Alkışlıyoruz. :D:D

Kanal sonunda reklam yüzü gördü...

bayramda dizi izlenmiyo yarışmalar daha çok izleniyo beyazsoyda hemen bilmişlik taslıyo haftaya görecem seni o mesajlarını da tek tek gösterecem