27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haluga bak 22:45 kadar reklamsız acun olcak

Sefkat Tepe basarili giderek anliklarda zirvede yer aliyor.

- - - Ekleme - - -

Sefkat Tepe basarili giderek anliklarda zirvede yer aliyor.

Alev Alev'de bercalona sahneleri hiç gösterilmesiydi çooooooooooooook daha iy olurdu.En amatorler(youtubede ki amatörler) daha iyi çekiyor studyo çekimlerini...Erler Filmin kalitesizliğini şuan bizde herkes sus-pus izliyorlar:X

Alev Alev'de sansur :X diye haber cıkarsa bugun yarin şaşmayın.Bi ara Cem Yılmaz filmi sansur yedi cıkmıştı.

Alev Alev'de bercalona sahneleri hiç gösterilmesiydi çooooooooooooook daha iy olurdu.En amatorler(youtubede ki amatörler) daha iyi çekiyor studyo çekimlerini...Erler Filmin kalitesizliğini şuan bizde herkes sus-pus izliyorlar:X

Alev Alev'de sansur :X diye haber cıkarsa bugun yarin şaşmayın.Bi ara Cem Yılmaz filmi sansur yedi cıkmıştı.

Evet ben de dogru bulmadim o sahneleri. Stüdyoda Hande ve Berk'i çekip montajla birlestirmisler.

Ben Bilmem RTÜK Bilir 21-22 arası reklam vermedi eskisi gibi. Acun gelince reklamsız sisteme geri döndü. :D

Acun korkusu kanallara neler yaptırıyor. :d

Son düzenleme:
BBEB gayet iyi gidiyor.En başarılı dizi Şefkat Tepe bugün tebrikler.Acun batmış anlıklarda.Lale Devri bugün oldukça düşük ama haftaya yükselir keza Yetenek Sizsiniz de öyle.

Lale Devrinde serenayın gitmesiyle gözle görülür düşüş söz konusu.

Yeteneksizdeki Moonlight Shadow grubuna haksızlık mı bilemedim ama Kemancı tek kişilikli gösteri yapsın şüphesiz 3 evet alır.