26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
sana mı soracağım yorum atıp atmayacağımı ? 2 KVP yi de izledim Fatmagülü de izledim Hatta KVP nin tüm filmlerini sinemada izledim kafi olmuştur bu da sana herhalde....
Film ile dizi ne alaka
Bana soracaksın var mı diyeceğin ondan sonra Frank Woods sana karşı küfürlü nick almada adam sonuna kadar haklı.Frank Woods banlı ondan sonra arkasından adama çocuk diyorsunuz tabi küfürlü nick alır

sana mı soracağım yorum atıp atmayacağımı ? 2 KVP yi de izledim Fatmagülü de izledim Hatta KVP nin tüm filmlerini sinemada izledim kafi olmuştur bu da sana herhalde....
aga sen tarafsız ol başka bişey istemiyoruz sırf bize inat mesajlar yazmazsan sevinirim

arkadaşlar bazı kötü niyetli kişiler bizi birbirimizi düşürüp ortadan kayboldular.ah besalet ah

frank woods bana karşı küfürlü nick almadı hatta besalet beni affet ben mustafa diye nick aldı 😉 OyunTürkiyede Yaptıklarını bilmiyorsun o yüzden orda yaptıklarını bilsen çocuk bile az kalır 😉 film dizinin filmi değil mi nasıl ne alaka ayrıca yorumu tam okumadın herhalde diziyi de izledim bi ara diyorum ....

Çok atıyorsun arkadaş kafadan yorum atma konusunda.https://fav10.net/forum.php bak bakalım Besalet ananı si...Çağlar Anneni... bu nickler tabi sana değil sen bu kafa ile git,küfür savunacak tarafı yok ama sen arkasından çocuk yok şu yok bu dersen bu adamda sana mesaj yazamıyor banlı olduğu için tabi böyle küfürlü nick alır yazma arkasından birşey o zaman sana küfürlü nick alsın ilk başta ben seni savunurum

aga bazı yorumalrda siz çok üsteliyorsunuz şuan AlemTo'nun bana yaptığı gibi bazen de Destere olsun beyazsoy du galiba o olsun H.F olsun sizi kışkırtacak msjllar yazıyor bana göre...

aynen öyle beyazsoy,h.f,destere,even,yakup mudur nedir, bikaçtane daha var bunların forumdaki tek amacı bizi sinirlendirip ban yememizi sağlamaktır başkada hiçbir amaçları yoktur eminimki onlarda kendi yazdığı mesajlara inanmıyolar

forumun linkini vermisin onun üyelik linklerini atarsan bende görürüm çünkü daha önce görmedim.... ayrıca OyunTürkiye sitesinde olanları biliyormusun ? bilmiyorsan frank woods hakkında daha fazla konuşma bence....

aynen öyle diyorsun ama sonra da KVP yi kötülüyorsun Fatmagülü savunuyorsun diyorsunuz öyle bi şey olsa H.F yi dünkü msjdan dolayı uyardım msjı falan silindi hatta böyle şeyler olmazdı....

Besalet ben giremiyorum Çaylak üyelrin sayfasına sadece nicklerin adı gözüküyor ozan öyle sistem yapmış kendi profiline bak orada sana karşı sevgiline anana karşı bir çok küfürlü nickler var sen Frank Woodsun arkasında böyle laflar edersen olacağı bu

besalet kanka boşvber sen şu kvp örgüt bozmalarını. onlar nasıl bir zihniyete sahip kimse anlıyamaz kendilerinden başka! bu arada alemto musun nesin , beni eğlendiricekmiş sen kimsin oğlum beni eğlendiriyon? sna bi eylencee gösteririm kendini şaşarsın.. bide yok 18 yaşından büyük bir insanın fatmagülü izleyeceğine inanmıyomuş. kurtlar v saçmalığını izleyen kişi bu kadar varsa , fatmagülün de 18 den büyük insanların izlemesi de normal.buraya düzgün bir üslüpla yorumlarınızı paylaşın ama ++ argoluk olursa karşılığınıda alırsınız!

düzgün yorum yap yakuppp sen fatmagülü izlemeye devam et no problem hadi

Doğru konuş velet