26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

bu anlıktada net olarak görülüdü diğer anlıga kurtlar reklamda diye itiraz etmiştiler. intikamı baskılayan kesinkez aramızda kalmasın. berenciler ve kanal dciler dua edin de hala umudum var iyi gitsin yoksa star diziyi uzun özetli yayınlar ozaman bernin halini düşünemiyorum ))))

Acun kolay kolay bir kanaldan ayrılmaz sabit kalır zaten açıklamıştı.
show tv nin ona çok önceden borcu olduğunu ama kanal değiştirmek istemediğini.
starda hem parasını alıyor.neden böyle bir sıkıntıya girsin ki.:)hem kanal d nin alacağını sanmıyorum kendi yapımlarını öne sürer kanal.

sanmam geçen sene zar zor 6 alıyordu(totalde) şimdi hayatta alamaz.
Geçen sezon ortalaması 7.44'tü

••• Tapatalk Mesaj •••

Bu sezon nedense Vadi den zevk alamiyorum! Ekip olmadan kabak tadi veriyor, Akif cok itici. Ayrica Polat Alemdar operasyon adami olmami. Ekip dagilmis durumda Abdülhey 10 dakika gözüküyor ordada daha yeni talebeler onu azarliyor, Cahit zaten vatan topraginda degil kendine kendine birseyler yapmaya calisiyor, Polat yine sadece bir odanin icindeydi, böyle Vadi olacaksa hic olmasin! Gecen sezon bu zamanlar en az 13-14 alan dizi 12 yi göremiyor. Gecen Sezonun yarisinda ortalikta olmayan Necati Bey bu sezonda bir odadan isi götürecek gibi. Böyle olacaksa FINAL YAPSIN!

Aramızda Kalsın muhteşem ya :D Gökçe , Binnur , Caner ve Uğur harika bir dörtlü olmuş . Reytinglerde 6 reytingi geçmiş bir anlıkta çok çok sevindim . Hakketti dizi . :)

Bu sezon nedense Vadi den zevk alamiyorum! Ekip olmadan kabak tadi veriyor, Akif cok itici. Ayrica Polat Alemdar operasyon adami olmami. Ekip dagilmis durumda Abdülhey 10 dakika gözüküyor ordada daha yeni talebeler onu azarliyor, Cahit zaten vatan topraginda degil kendine kendine birseyler yapmaya calisiyor, Polat yine sadece bir odanin icindeydi, böyle Vadi olacaksa hic olmasin! Gecen sezon bu zamanlar en az 13-14 alan dizi 12 yi göremiyor. Gecen Sezonun yarisinda ortalikta olmayan Necati Bey bu sezonda bir odadan isi götürecek gibi. Böyle olacaksa FINAL YAPSIN!

Bu bölümle birlikte geçen sezonu aradığımı hissettim kayda değer bir şey yoktu Erhan resmen dalga geçiyo Polatla, şurupla takıla takıla olmuş antibiyotik. :D