İntikam ilk başta sıkıntı çekmeli çünkü Revenge'de çok durgundu o kadar durgunduki 4. bölümde bıraktım sonra Amanda'nın balkondan fena düştü tekrar dizi beni çekti.İlerleyen bölümlerde artış yakalayabilir.
Ondan öncede Pazar Keyfi'ndeydi sanırım.az mı izledik acun firardayi
Kanal d diziyi bitirirse beren saati karşılarına alabilir.Beren Saatte başka kanallarla anlaşabilir.geçen sene de senaryo birebirdi bu seneden farkı yoktu ocak ayında 2 seçenek olacak önlerinde ya revenge nin 2. ve 3.sezonunu birleştirip tek sezon yapacaklar ya da kendi senaryolarını yazacakalr
küsüratına bakma işte 7 de sen ona olsun bitsinVadi 15 dk reklamdı 7 alır demiştim ama 6.71 almış
aslında revenge nin sezon finslindeki olaylardan final bölümü çıakr azıcık değiştirseler bence 2 sezonu birleştirip haziranda bitirirler diziyiKanal d diziyi bitirirse beren saati karşılarına alabilir.Beren Saatte başka kanallarla anlaşabilir.
Bakıcaz artık zaman gösterecek reytinglerini.
Dün de dedin bunu ne alaka Beren'i hasta ederler sonra peşine bir sapık takarlar bi de odaya kapatıp işkence ettirip sonra bi de hamile bıraktklar mı tamamdır.diziyi revenge den walking dead e çevirirlerse olabilir
kardeş kvp reklamdı amagörüldüğü üzere intikamı baskılayan net olarak ortaya çıktı aramızda kalmasın bitince intikam çoştu ( kendi çapında tabi ))) ) . iki dizinin kitlesi birbirine yakın. bu yüzden intikamın günü değişecektir
Güzel tabiki tlfdan böylle olluyor kusura bakma
tahmin etmiştim ama yine de sorayım dedimGüzel tabiki tlfdan böylle olluyor kusura bakma
kanal d diziyi bitiremez berene bir yılık peşin vermişlerdir. berenin keyfi yerinde bitirise yata yata para kazanır ))))Kanal d diziyi bitirirse beren saati karşılarına alabilir.Beren Saatte başka kanallarla anlaşabilir.
Bakıcaz artık zaman gösterecek reytinglerini.
sbt ye yazık o zaman ölçemez ki reytingiDün de dedin bunu ne alaka Beren'i hasta ederler sonra peşine bir sapık takarlar bi de odaya kapatıp işkence ettirip sonra bi de hamile bıraktklar mı tamamdır.
böylesi daha profesyonel dizi için 150 kişi emek harcıyor 3-4 bölüme bitirmekneymişkanal d diziyi bitiremez berene bir yılık peşin vermişlerdir. berenin keyfi yerinde bitirise yata yata para kazanır ))))
intikamla kvp nin kitlesi taban tabana zıt etkisi olacagını sanmam. bir kurtlar izleyicisi asla intikam izleyemez )))kardeş kvp reklamdı ama
aynı şekildeintikam ,zleyicisi de vadiyebakmazintikamla kvp nin kitlesi taban tabana zıt etkisi olacagını sanmam. bir kurtlar izleyicisi asla intikam izleyemez )))