26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam ilk başta sıkıntı çekmeli çünkü Revenge'de çok durgundu o kadar durgunduki 4. bölümde bıraktım sonra Amanda'nın balkondan fena düştü tekrar dizi beni çekti.İlerleyen bölümlerde artış yakalayabilir.:)

geçen sene de senaryo birebirdi bu seneden farkı yoktu :D ocak ayında 2 seçenek olacak önlerinde ya revenge nin 2. ve 3.sezonunu birleştirip tek sezon yapacaklar ya da kendi senaryolarını yazacakalr :D
Kanal d diziyi bitirirse beren saati karşılarına alabilir.Beren Saatte başka kanallarla anlaşabilir.
Bakıcaz artık zaman gösterecek reytinglerini.

benim hala umudum var çok sıkıcı gidiyor senaristler grevde mi acaba ))) dila hanımı yazmaya başlamışlar sanırım )))

Kanal d diziyi bitirirse beren saati karşılarına alabilir.Beren Saatte başka kanallarla anlaşabilir.
Bakıcaz artık zaman gösterecek reytinglerini.
aslında revenge nin sezon finslindeki olaylardan final bölümü çıakr azıcık değiştirseler :F bence 2 sezonu birleştirip haziranda bitirirler diziyi :D

İntikam'dan sonra A.Ş.K yayınlanır da izleriz umarım. :)

Dün de dedin bunu ne alaka Beren'i hasta ederler sonra peşine bir sapık takarlar bi de odaya kapatıp işkence ettirip sonra bi de hamile bıraktklar mı tamamdır. :D
sbt ye yazık o zaman ölçemez ki reytingi :D

kanal d diziyi bitiremez berene bir yılık peşin vermişlerdir. berenin keyfi yerinde bitirise yata yata para kazanır ))))
böylesi daha profesyonel dizi için 150 kişi emek harcıyor 3-4 bölüme bitirmekneymiş :D

İntikam 4 reytingi görmüş. Yarın ab'de 6 + alırsa sıkıntı olmaz. :)