26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Cendere ile Vadi iyicene uçtu off bu nlık 13 gelir

İntikam çok kötü gidiyor :(

Vadinin en mükemmel sahnesi bu sezon ki efsane sahnelere döndük ya Ben Aliyim sahnesi falan bu bölümü çok güzel hazırlamışlar tüm ekibin ellerinden öperim

reytingleri kastediyosan en kötü gün değiştirir pek sanmasam da:D
hazirana kadar kanal d sabredebilirmi bilmiyorum.
Beren Saat kaliteli bir oyuncu belki kendisi sabredemez bu oranlara.
daha eylüldeyiz ve 9 ay var şimdiden bu oranları alıyorsa ilerisini düşünemiyorum.
İnşallah biterde bereni başka dizilerde görürüz tabi ara vermezse.
bi bakmışsın dizisi bitmiş muhteşem yüzyıla katılmış son sezonunda:D

hazirana kadar kanal d sabredebilirmi bilmiyorum.
Beren Saat kaliteli bir oyuncu belki kendisi sabredemez bu oranlara.
daha eylüldeyiz ve 9 ay var şimdiden bu oranları alıyorsa ilerisini düşünemiyorum.
İnşallah biterde bereni başka dizilerde görürüz tabi ara vermezse.
bi bakmışsın dizisi bitmiş muhteşem yüzyıla katılmış son sezonunda:D
zaten revenge 22 bölümdü ocakta bitiyor ya 2 sezonu birleştirecekelr ya da ekleme yapacakalr :D bence ekleme yaparlarsa dizi 3-4 bölüme totalde 6 ya falan çıakr böyle google translate senaryo ile bu kadar

Abarttın sen de seneye Acun'u transfer eder en kötü. :X
Acun kolay kolay bir kanaldan ayrılmaz sabit kalır zaten açıklamıştı.
show tv nin ona çok önceden borcu olduğunu ama kanal değiştirmek istemediğini.
starda hem parasını alıyor.neden böyle bir sıkıntıya girsin ki.:)hem kanal d nin alacağını sanmıyorum kendi yapımlarını öne sürer kanal.

zaten revenge 22 bölümdü ocakta bitiyor ya 2 sezonu birleştirecekelr ya da ekleme yapacakalr :D bence ekleme yaparlarsa dizi 3-4 bölüme totalde 6 ya falan çıakr böyle google translate senaryo ile bu kadar
sanmam geçen sene zar zor 6 alıyordu(totalde) şimdi hayatta alamaz.

starda hem parasını alıyor.neden böyle bir sıkıntıya girsin ki.:)hem kanal d nin alacağını sanmıyorum kendi yapımlarını öne sürer kanal.
Aman sen onun öyle dediğine bakma ben onun magazin muhabiri yıllarını bilirim.... :) :)

sanmam geçen sene zar zor 6 alıyordu(totalde) şimdi hayatta alamaz.
geçen sene de senaryo birebirdi bu seneden farkı yoktu :D ocak ayında 2 seçenek olacak önlerinde ya revenge nin 2. ve 3.sezonunu birleştirip tek sezon yapacaklar ya da kendi senaryolarını yazacakalr :D

görüldüğü üzere intikamı baskılayan net olarak ortaya çıktı aramızda kalmasın bitince intikam çoştu ( kendi çapında tabi :)))) ) . iki dizinin kitlesi birbirine yakın. bu yüzden intikamın günü değişecektir