eskisi ka kötü olmadı hem ab yi baya bir artırdıama sonra yine düştü
15 dk reklam ve bu oranımı aldı owwwVadi 15 dk reklam
Az almışız ya
sezon finalini 3.50 ile kapattıeskisi ka kötü olmadı hem ab yi baya bir artırdı
sezon finalini tee ne zaman yaptı normal şekilde haziran 10 gibi yasa 4.5 falan olurdu yine o zamana izleyici mi kalır15 dk reklam ve bu oranımı aldı owww
sezon finalini 3.50 ile kapattı
hep sıla hep sıla gören de ayyaş sanacakO @dizi kolik 'in ilgi alanına giriyor.
Ab'de 4.5 almaz İntikam. Bu hafta süresi de normale döndü. 5.5 - 6.5 arası bir şey alır.Geçen hafta dövüş sahnesi varken 5 almıştı bu hafta yorumlarda sıkıcı falan deniliyor 4,5 alabilir bence 6 alamaz.
Yok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...15 dk reklam ve bu oranımı aldı owww
sezon finalini 3.50 ile kapattı
Annem hayatta! Hakan annem yaşıyor! #gizlenengercek
inşallah dediğin gibi olur ama ben inanmıyorum o kadar alacağını ayrıca o oranları alsada aramızda kalsın intikamı geçecek gibime geliyor hem ab de hemde totalde.Ab'de 4.5 almaz İntikam. Bu hafta süresi de normale döndü. 5.5 - 6.5 arası bir şey alır.
gerek yok şimdi onu gören başkası acunun geçtiği tabloyu koyar uzar da gider sen öyle diyorsan öyledirYok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...
@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın?
••• Tapatalk Mesaj •••
Niye Sıla dinleyen ayyaş mı oluyor ? Cidden bunu mu görüyorsun Sıla şarkılarında.sezon finalini tee ne zaman yaptı normal şekilde haziran 10 gibi yasa 4.5 falan olurdu yine o zamana izleyici mi kalır
hep sıla hep sıla gören de ayyaş sanacak
dur pis yediliye laf edeyim sen de katılYarın ki reyting konusunda rekor mesaj gelebilir Yalan Dünya ( Kanal D. ) , Medcezir ( Star TV. ) , Tatar Ramazan ( ATV. ) bi de ortada kiler uvvvv.
yalan söylemem ben kanıtla konuş bana kardeşYok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...
@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın?
••• Tapatalk Mesaj •••