26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Of ya Çalıkuşu varmış birazdan. :(

kurtlar vadisinde anlıklarda bi 14 beklerdim şu an babam izliyor ve heyecanlı olduğunu söyledi bilmiyorum.
aramızda kalsın eminimki yarın kvp ile arasındaki mesafeyi ab grubunda azaltır.
intikamın işi çok zor.
zkfo gerçekten iyi oranlar almış lakin geçen haftada anlıklarda yüksek almıştı ama reytinglerde 4 geldi

Yarın ki reyting konusunda rekor mesaj gelebilir Yalan Dünya ( Kanal D. ) , Medcezir ( Star TV. ) , Tatar Ramazan ( ATV. ) bi de ortada kiler uvvvv. :F :A

15 dk reklam ve bu oranımı aldı owww

sezon finalini 3.50 ile kapattı:D
Yok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...

@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın? :D

••• Tapatalk Mesaj •••

Vadi anliklarda süper gitmis :)
Yarin her iki gruptada rahat bir sekilde zirvede olur reytingleri artar :)
Intikamin total reyting i düser ab ne olur bilemem ama bence oda düsecek ...

@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın? :D

••• Tapatalk Mesaj •••
gerek yok şimdi onu gören başkası acunun geçtiği tabloyu koyar uzar da gider sen öyle diyorsan öyledir :F

••• Tapatalk Mesaj •••
yalan söylemem ben kanıtla konuş bana kardeş
YALAN DÜNYA - SEZON FINALIKANAL D20:42:5301:35:563,6611,08