eskisi ka kötü olmadıama sonra yine düştü![]()
15 dk reklam ve bu oranımı aldı owwwVadi 15 dk reklam
Az almışız ya![]()
sezon finalini 3.50 ile kapattıeskisi ka kötü olmadıhem ab yi baya bir artırdı
![]()
sezon finalini tee ne zaman yaptı normal şekilde haziran 10 gibi yasa 4.5 falan olurdu yine o zamana izleyici mi kalır15 dk reklam ve bu oranımı aldı owww
sezon finalini 3.50 ile kapattı![]()
hep sıla hep sıla gören de ayyaş sanacakO @dizi kolik 'in ilgi alanına giriyor.![]()
Ab'de 4.5 almaz İntikam. Bu hafta süresi de normale döndü. 5.5 - 6.5 arası bir şey alır.Geçen hafta dövüş sahnesi varken 5 almıştı bu hafta yorumlarda sıkıcı falan deniliyor 4,5 alabilir bence 6 alamaz.
Yok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...15 dk reklam ve bu oranımı aldı owww
sezon finalini 3.50 ile kapattı![]()
Annem hayatta! Hakan annem yaşıyor! #gizlenengercek
inşallah dediğin gibi olur ama ben inanmıyorum o kadar alacağını ayrıca o oranları alsada aramızda kalsın intikamı geçecek gibime geliyor hem ab de hemde totalde.Ab'de 4.5 almaz İntikam. Bu hafta süresi de normale döndü. 5.5 - 6.5 arası bir şey alır.
gerek yok şimdi onu gören başkası acunun geçtiği tabloyu koyar uzar da gider sen öyle diyorsan öyledirYok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...
@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın?
••• Tapatalk Mesaj •••
Niye Sıla dinleyen ayyaş mı oluyor ? Cidden bunu mu görüyorsun Sıla şarkılarında.sezon finalini tee ne zaman yaptı normal şekilde haziran 10 gibi yasa 4.5 falan olurdu yine o zamana izleyici mi kalır
hep sıla hep sıla gören de ayyaş sanacak![]()
dur pis yediliye laf edeyim sen de katılYarın ki reyting konusunda rekor mesaj gelebilir Yalan Dünya ( Kanal D. ) , Medcezir ( Star TV. ) , Tatar Ramazan ( ATV. ) bi de ortada kiler uvvvv.![]()
![]()
yalan söylemem ben kanıtla konuş bana kardeşYok artık ya, kaçıncı kez yalan söylediğini görüyorum. Yakışmıyor sana...
@xemrexxx Mobilleyim, Yalan Dünyanın Sezon Finali 4.41 ya da 4.34 mü ne almıştı totalde, A/B'de de Survivoru geçerek zirvede kapatmıştı sezonu. Rica etsem tabloları koyarmısın?
••• Tapatalk Mesaj •••