26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi yine standart gitmiş. Polat o odadan çıkmazsa bunun üstü sadece 'hayal' olur.

hala kandırmak diyor yanlış anlamışım sen yalancı ve kandırdın diyorsun sbt ve tns karıştırmışım yukardaki biliyor gerçeği o bana yeter.
Evet kandırıyorsun dedim çünkü bu mesajla birlikte 3 konuda aynı şeyi dedim ben de sana 100 kere bu SBT dedim..

••• Tapatalk Mesaj •••

Fragman da gösterilen sahne Bölümün final sahnesi oldu! Pana resmen izleyici ile dalga geciyor! Saygi 0... Polat pasiftende pasif! Akif her gecen dakika daha itici oluyor, yanindaki adamlara resmen artistlik yapiyor. Polat alemdar olmak istiyorsa sunu unutmasin Polat:"Onlar benim adamlarim degil kardesim, dava arkadasim"
kardeş heyecan yapıyorlar en az 2 bölüm sonra polat sahalara döner işte o dönüş sahneleri varya ınanılmaz olacak bunun yüzünden gizem yapıyorlar

Bu bölüm heyecanlı olsa kesin 14 görürdük anlıklarda yarın reytinglerin yükseleceği sanmıyorum açıkçası.

kardeş heyecan yapıyorlar en az 2 bölüm sonra polat sahalara döner işte o dönüş sahneleri varya ınanılmaz olacak bunun yüzünden gizem yapıyorlar

Vallahi kardes bunlarin yaptigi sadece izleyiciyi aptal yurduna koymak baskada birsey degil. Gecen sezon da Polat i bekledik bu sezonda onu bekliyoruz. Acikcasi artik sIkIldIm... Cüneyt Aysan gecen sezon sonunda demisti Polat'i ihtiyarlarin basina gecirip yeni isimler cikaracagiz diye. Bence Polat tan bu kadar... Bence necati sasmaz artik istemiyor. Adam sadece bir odada dizi cekiyor oda sette 1 gününü almaz!

Çalıkuşundaa annesinin ölme sahnesi çok etkileyiciydi dizi tekrarı iyi gider haftaya artar gibime geliyor çok uğraşılmış belli.

Balık iyi gider rakıyla sıla meze olmuş sofralara. :D Şaka bir yana evet şarkıları içki masalarında da kullanılacak cinsten ama her şarkısı için aynı yorumu yapamayız. Bu ölçüte sadece Saki ve Vur Kadehi Ustam şarkılarını alırım ben. :)
Sıla'nın raki sofralı klibi vardi şarkının adını unuttum o şarkıyla benimde canım çekimiyor değil hani:X

Vadi reklam dönüşü
Biter şimdi Vadi bir bölüm de bitti ya zaman ne kadar da çabuk geçti Gell Perşembe Gell

Vadi bitti
OFFF BİTİŞ MÜZİĞİ HARİKA YA

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.06 2) FOX: 4.11 3) KANALD: 2.21 4) STAR: 2.21 5) TRT1: 1.61
Yarın 10'dan düşük almaz Vadi. 12+ bekliyorum

sinir oldum atv'ye 40 defa huzur sokağının fragmanını gösterdi 1 defa kaçağınkini göstermedi
2 reytinglik diziye karşı yapılan muhameleye bak
inşallah huzur sokağı yayından kalkar

Sanmıyorum. Necati Şaşmaz evli artık. Adamın rolünü ellerinden geldiğince azaltıyorlar. Böyle devam etmez elbet, önünde sonunda seyirci cevabını verir sertçe. O zaman mecbur yapacaklar.

Çalıkuşundaa annesinin ölme sahnesi çok etkileyiciydi dizi tekrarı iyi gider haftaya artar gibime geliyor çok uğraşılmış belli.
Evet ben de hüzünlendim şimdi. :( Benim tarzıma göre bir dizi değil ama haftaya epey artar gibi reytinglerde. :)

sinir oldum atv'ye 40 defa huzur sokağının fragmanını gösterdi 1 defa kaçağınkini göstermedi
2 reytinglik diziye karşı yapılan muhameleye bak
inşallah huzur sokağı yayından kalkar
Kardeş Huzur Sokağını toparlamak için yapmaları şart Kayıp'ı zaten çok gösteriyorlar hem Huzur Sokağını sevenler de var yayından kalkar kelimesi ağır olmuş bende izliyorum diziyi :)