Yarın hangi reytinglere bakıcaz biz şimdiki anlıkları paylaşılanın adı tns mi sbt mi?yalan dünya szon finali 4.34 ab de 6 küsür diyor sen niye sbt yi koyuyon ki onu takan mı var
Evet kandırıyorsun dedim çünkü bu mesajla birlikte 3 konuda aynı şeyi dedim ben de sana 100 kere bu SBT dedim..hala kandırmak diyor yanlış anlamışım sen yalancı ve kandırdın diyorsun sbt ve tns karıştırmışım yukardaki biliyor gerçeği o bana yeter.
kardeş heyecan yapıyorlar en az 2 bölüm sonra polat sahalara döner işte o dönüş sahneleri varya ınanılmaz olacak bunun yüzünden gizem yapıyorlarFragman da gösterilen sahne Bölümün final sahnesi oldu! Pana resmen izleyici ile dalga geciyor! Saygi 0... Polat pasiftende pasif! Akif her gecen dakika daha itici oluyor, yanindaki adamlara resmen artistlik yapiyor. Polat alemdar olmak istiyorsa sunu unutmasin Polat:"Onlar benim adamlarim degil kardesim, dava arkadasim"
hala kandırıyorsun diyorsun yaEvet kandırıyorsun dedim çünkü bu mesajla birlikte 3 konuda aynı şeyi dedim ben de sana 100 kere bu SBT dedim..
••• Tapatalk Mesaj •••
kardeş heyecan yapıyorlar en az 2 bölüm sonra polat sahalara döner işte o dönüş sahneleri varya ınanılmaz olacak bunun yüzünden gizem yapıyorlar
sbt yi takan yok diyorum sen hangisine bakıcaz diyonYarın hangi reytinglere bakıcaz biz şimdiki anlıkları paylaşılanın adı tns mi sbt mi?
kandırdı yalancı diyor bana ya illa yemin etmem gerekiyosa yemin ederim ki farkında değildim.Eğer yalan söylediysem neden paylaşiimki anlığı kontrol edeceğini bile bile.sbt yi takan yok diyorum sen hangisine bakıcaz diyon
Sıla'nın raki sofralı klibi vardi şarkının adını unuttum o şarkıyla benimde canım çekimiyor değil haniBalık iyi gider rakıyla sıla meze olmuş sofralara. Şaka bir yana evet şarkıları içki masalarında da kullanılacak cinsten ama her şarkısı için aynı yorumu yapamayız. Bu ölçüte sadece Saki ve Vur Kadehi Ustam şarkılarını alırım ben.
Sanmıyorum. Necati Şaşmaz evli artık. Adamın rolünü ellerinden geldiğince azaltıyorlar. Böyle devam etmez elbet, önünde sonunda seyirci cevabını verir sertçe. O zaman mecbur yapacaklar.kardeş heyecan yapıyorlar en az 2 bölüm sonra polat sahalara döner işte o dönüş sahneleri varya ınanılmaz olacak bunun yüzünden gizem yapıyorlar
Evet ben de hüzünlendim şimdi. Benim tarzıma göre bir dizi değil ama haftaya epey artar gibi reytinglerde.Çalıkuşundaa annesinin ölme sahnesi çok etkileyiciydi dizi tekrarı iyi gider haftaya artar gibime geliyor çok uğraşılmış belli.
İnşallah.Sıla'nın raki sofralı klibi vardi şarkının adını unuttum o şarkıyla benimde canım çekimiyor değil hani
Kardeş Huzur Sokağını toparlamak için yapmaları şart Kayıp'ı zaten çok gösteriyorlar hem Huzur Sokağını sevenler de var yayından kalkar kelimesi ağır olmuş bende izliyorum diziyisinir oldum atv'ye 40 defa huzur sokağının fragmanını gösterdi 1 defa kaçağınkini göstermedi
2 reytinglik diziye karşı yapılan muhameleye bak
inşallah huzur sokağı yayından kalkar