Sen ateş ol ben yanayım 😂 Seni çizdim .... çizdim 😂Sizin korktuğunuz Cumhuriyet.
Hhahaha aynen.Parlak Cumhuriyeti@serhatt
Sen ateş ol ben yanayım 😂 Seni çizdim .... çizdim 😂
Ah Ferhundem
Ferhunde bile getir götürümü yapar öyle tanıtayım kendimi sana.Ah FerhundemOlmayacak yerden vurdun...
HADSİZ DÜZGÜN KONUŞ 😂Ferhunde bile getir götürümü yapar öyle tanıtayım kendimi sana.
Herkes ayağını denk alsın yoksa şerrimden korkun.HADSİZ DÜZGÜN KONUŞ 😂
Beni korkutamazsın ben yılmam. Avlarken av olma. Başka bir şey istemem.Herkes ayağını denk alsın yoksa şerrimden korkun.
H O D R İ M E Y D A NBeni korkutamazsın ben yılmam. Avlarken av olma. Başka bir şey istemem.
Sorun değil. Benim için bir zevk olacak. 😅H O D R İ M E Y D A N
Göreceğiz.Sorun değil. Benim için bir zevk olacak. 😅
Ben olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.Çenebaz modumu görünce illallah edeceksin.
Platformu boş gevezelik noktasında meşgul etmeyeceğim. Buna eminim. 😅Ben olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.
Hiç öyle durmuyor.Platformu boş gevezelik noktasında meşgul etmeyeceğim. Buna eminim. 😅
Evet gevezelik etmediğim için öyle durmuyor haklısın.Hiç öyle durmuyor.
Aferin sana.Evet gevezelik etmediğim için öyle durmuyor haklısın.
Daha çok sen ve @xemrexxx yaptığınız için o işi platformu esir alıyorsunuz. Sonra da en konuşkan biziz diyonuz. Evet boş işler müdürlüğünde ilk 2'ye oynuyorsunuz her zaman.Aferin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?