Yayından kaldırılır ya yakın zamanda, Akın Akınözü Hercai sonrası ne tutturdu ki zaten ?Jet Hızıyla Karar: Final Yaptı
Haberi bekliyorum.
Yayından kaldırılır ya yakın zamanda, Akın Akınözü Hercai sonrası ne tutturdu ki zaten ?Jet Hızıyla Karar: Final Yaptı
Haberi bekliyorum.
Sanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.Yayından kaldırılır ya yakın zamanda, Akın Akınözü Hercai sonrası ne tutturdu ki zaten ?
Aslında son bölümleri kötü reytingler almış yani çok da tuttu denmez bence. Sevemedim şu adamıSanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅Aslında son bölümleri kötü reytingler almış yani çok da tuttu denmez bence. Sevemedim şu adamı
Ablam acımaz 😂Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Yaban Çiçekleri haftaya Salı yayından kaldırılır gibi geliyor
Ablamızı ittifaka davet edip şer odaklarını liderlikten etmeye davet ediyorum.Ablam acımaz 😂
Sanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Ablamızı ittifaka davet edip şer odaklarını liderlikten etmeye davet ediyorum.
Abla Tuzak 1 reytingle izlendi diyosan no problemTuzakta izlendi cnm
------
Yaa istediğin gibi yorum yap no problem
------
Yaa istediğin gibi yorum yap no problem
Abla Tuzak 1 reytingle izlendi diyosan no problem
@Hobbit şimdi zıpkını yedik ablam olmamış basıp sizinle olmam der 😂😂😂
Diziler ortalama 13 er bölümlük anlaşma yapıyorlar.Kaç olursa olsun 26 bölüm sürdü mü sürdü
Diziler ortalama 13 er bölümlük anlaşma yapıyorlar.
Hangi konuda anlamadımBizimle beraber olacaktır ben inanıyorum. Ama birazda o tarafa göz kırpmıyor değil.
Öyle mi dersin? @Angelica
@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.Hangi konuda anlamadım
@serhatt la ittifak içinde olduğumu düşünüyorsan okuduğun mesajları anlamıyorsun demektir, Türkçe dersine gitmeni tavsiye ederim@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.