İttifak değilsiniz ama sırf çenesiniz 😅@serhatt la ittifak içinde olduğumu düşünüyorsan okuduğun mesajları anlamıyorsun demektir, Türkçe dersine gitmeni tavsiye ederim
İttifak değilsiniz ama sırf çenesiniz 😅@serhatt la ittifak içinde olduğumu düşünüyorsan okuduğun mesajları anlamıyorsun demektir, Türkçe dersine gitmeni tavsiye ederim
Bu kirli düzeni bozmaya geldik hacı@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.
@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.
Bir sakıncası mı var ?Yarım dünya yı mı
Bir sakıncası mı var ?
Dünyası kararsın istiyor bence kara köpeği paylaşarak bunu dile getirmişYarım dünya yı mı
Dünyası kararsın istiyor bence kara köpeği paylaşarak bunu dile getirmiş
Kız 100 kilo insanım nasıl yesin beniBence o kara köpek kendisi oluyor seni yicekmiş demi @12.Adam
Her zaman @serhatt bir , ben ikiYok doğru dedin
Senin totoyu görünce ağzına almak için yanıyor hayvancağız.Dünyası kararsın istiyor bence kara köpeği paylaşarak bunu dile getirmiş
Yok parçalara böler satarım.Bence o kara köpek kendisi oluyor seni yicekmiş demi @12.Adam
Ramazan’da ibre yükselmiştir.Kız 100 kilo insanım nasıl yesin beni
Özelde yap. Birşey demiyoruz ki. Konu sonra çok karışıyor 😅
Abla sen katıl yeter. Bundan sonra ecünnü falan yok oyuncu, oyuncudur 😅Güzel ittifak katılırım ama @xemrexxx i yok etmek zor