Ay forumu ayağa kaldırdıkBen olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.
Ay forumu ayağa kaldırdıkBen olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.
Pardon da bizim konuşmamız senin neden bu kadar ağrına gidiyor, ne bu çekemezlik?Daha çok sen ve @xemrexxx yaptığınız için o işi platformu esir alıyorsunuz. Sonra da en konuşkan biziz diyonuz. Evet boş işler müdürlüğünde ilk 2'ye oynuyorsunuz her zaman.
Hiç bir çekememezlik yok bende. Foruma yeni soluk getiriyorum diyelim.Pardon da bizim konuşmamız senin neden bu kadar ağrına gidiyor, ne bu çekemezlik?
Eee getir o halde. Forumun diğer üyelerini egale etmeye çalışarak soluk getirilmez yalnız.Hiç bir çekememezlik yok bende. Foruma yeni soluk getiriyorum diyelim.
Yeni yüzlerin vakti. Bende bunun için çabalıyorum zaten. Kimseyi egale etmiyorum. Sadece cesaretlendirme kısmını yapıyorum. Yapıp yapmamak onlara kalmış.Eee getir o halde. Forumun diğer üyelerini egale etmeye çalışarak soluk getirilmez yalnız.
İyi işte yeni yüzler olarak sizde varlık gösterin, yeni yüzler için illa ki birilerinin çenesinin durmasına gerek yok.Yeni yüzlerin vakti. Bende bunun için çabalıyorum zaten. Kimseyi egale etmiyorum. Sadece cesaretlendirme kısmını yapıyorum. Yapıp yapmamak onlara kalmış.
En yukarıda bunun nedenini yazmıştım ama çok mesaj oldu görmemiş olabilirsin. Konu çok sapıyor tarzında bir mesajım vardı da neyse. Tekrara girmek istemiyorum şimdi. Çok uykum geldi. Sana iyi geceler dilerim.İyi işte yeni yüzler olarak sizde varlık gösterin, yeni yüzler için illa ki birilerinin çenesinin durmasına gerek yok.
Bencede saptırmaya gerek yok dileyen dilediği gibi hoşgörü içinde takılsın.En yukarıda bunun nedenini yazmıştım ama çok mesaj oldu görmemiş olabilirsin. Konu çok sapıyor tarzında bir mesajım vardı da neyse. Tekrara girmek istemiyorum şimdi. Çok uykum geldi. Sana iyi geceler dilerim.
@Angelica çekirdeğini kap gel gııuuu olay var, izleyelim Teyzoş
Sülüman kim forumda
Sen olacak değilsin ya.Sülüman kim forumda
Geçiştirmeden isim ver yoksa ben atarım sana bir tane sülo, sonra algı diyip ağlarsınSen olacak değilsin ya.
Geçiştirmeden isim ver yoksa ben atarım sana bir tane sülo, sonra algı diyip ağlarsın
Ne olmuş burda 😂@Angelica çekirdeğini kap gel gııuuu olay var, izleyelim Teyzoş
Hak edene hak ettiği verildi ne olsun.Ne olmuş burda 😂
Hak edene hak ettiği verildi ne olsun.
Ben atışmam, haddini bilmeyenlere hadlerini bildirir köşeme çekilirim.Çocuk gibi atışacaksınız yani
Çocuk gibi atışmadık. Sadece konuştuk. Liderin kim olduğunun bir günlük fragmanını gösterdim. O kadar.Çocuk gibi atışacaksınız yani
Çocuk gibi atışmadık. Sadece konuştuk. Liderin kim olduğunun bir günlük fragmanını gösterdim. O kadar.