Özelde yap. Birşey demiyoruz ki. Konu sonra çok karışıyor 😅
------
Abla sen katıl yeter. Bundan sonra ecünnü falan yok oyuncu, oyuncudur 😅
İyi bakalım
Özelde yap. Birşey demiyoruz ki. Konu sonra çok karışıyor 😅
------
Abla sen katıl yeter. Bundan sonra ecünnü falan yok oyuncu, oyuncudur 😅
Hihihi. Şimdi sırada @Dosi ve @12.Adam ittifaka katmak kaldı. Hudutsuz Fan Club olarak @ömer karataş zaten bizim saflarda olur. Bayağı bir güçlü oluruz. Hadi bakalım.İyi bakalım
Bu ittifak ne ittifakı ? @Dosi ile her zaman varım.Ortaklığımız mahşere kadar.Hihihi. Şimdi sırada @Dosi ve @12.Adam ittifaka katmak kaldı. Hudutsuz Fan Club olarak @ömer karataş zaten bizim saflarda olur. Bayağı bir güçlü oluruz. Hadi bakalım.
@xxAlemdarxx üçüncü üyeyi bulduk. 4,5 ve 6 için çalışmalar başladı. 😂😅
Serhat ve Emre'yi al aşağı etme ittifakı 😅Bu ittifak ne ittifakı ? @Dosi ile her zaman varım.Ortaklığımız mahşere kadar.
Kardeşim @serhatt a bulaşmam. Derdim ötekisi.Serhat ve Emre'yi al aşağı etme ittifakı 😅
Onu halledersek zaten Serhat pasifize olur.Kardeşim @serhatt a bulaşmam. Derdim ötekisi.
Muhtemel sonun.Onu halledersek zaten Serhat pasifize olur.
Serhat ve Emre'yi al aşağı etme ittifakı 😅
Muhtemel sonun.
Ekli dosyayı görüntüle 126064
Benim olmadığım ortamda evet, olmaz.
Eeee herkese hak ettiği.
Gözünde çok büyütme ekürisi olmaz ise fasa fiso yani. 😊
OHHH AKIYORUZHihihi. Şimdi sırada @Dosi ve @12.Adam ittifaka katmak kaldı. Hudutsuz Fan Club olarak @ömer karataş zaten bizim saflarda olur. Bayağı bir güçlü oluruz. Hadi bakalım.
@xxAlemdarxx üçüncü üyeyi bulduk. 4,5 ve 6 için çalışmalar başladı. 😂😅
Gözünde çok büyütme ekürisi olmaz ise fasa fiso yani. 😊
Biz eküri değiliz. Ben tek başıma bir Cumhuriyetim.Gözünde çok büyütme ekürisi olmaz ise fasa fiso yani. 😊
Hangi cumhuriyet reis 😂😂Biz eküri değiliz. Ben tek başıma bir Cumhuriyetim.
Sizin korktuğunuz Cumhuriyet.Hangi cumhuriyet reis 😂😂