Parlak Cumhuriyeti @serhattHangi cumhuriyet reis 😂😂
Parlak Cumhuriyeti @serhattHangi cumhuriyet reis 😂😂
Sen ateş ol ben yanayım 😂 Seni çizdim .... çizdim 😂Sizin korktuğunuz Cumhuriyet.
Hhahaha aynen.Parlak Cumhuriyeti @serhatt
Sen ateş ol ben yanayım 😂 Seni çizdim .... çizdim 😂
Ah Ferhundem Olmayacak yerden vurdun...
Ferhunde bile getir götürümü yapar öyle tanıtayım kendimi sana.Ah Ferhundem Olmayacak yerden vurdun...
HADSİZ DÜZGÜN KONUŞ 😂Ferhunde bile getir götürümü yapar öyle tanıtayım kendimi sana.
Herkes ayağını denk alsın yoksa şerrimden korkun.HADSİZ DÜZGÜN KONUŞ 😂
Beni korkutamazsın ben yılmam. Avlarken av olma. Başka bir şey istemem.Herkes ayağını denk alsın yoksa şerrimden korkun.
H O D R İ M E Y D A NBeni korkutamazsın ben yılmam. Avlarken av olma. Başka bir şey istemem.
Sorun değil. Benim için bir zevk olacak. 😅H O D R İ M E Y D A N
Göreceğiz.Sorun değil. Benim için bir zevk olacak. 😅
Çenebaz modumu görünce illallah edeceksin.Göreceğiz.
Ben olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.Çenebaz modumu görünce illallah edeceksin.
Platformu boş gevezelik noktasında meşgul etmeyeceğim. Buna eminim. 😅Ben olduğum gibi takılırım aynı seyirde. Sen post kasarak zirvede yer almayı tercih edersen senin bileceğin iş.
Hiç öyle durmuyor.Platformu boş gevezelik noktasında meşgul etmeyeceğim. Buna eminim. 😅
Evet gevezelik etmediğim için öyle durmuyor haklısın.Hiç öyle durmuyor.
Aferin sana.Evet gevezelik etmediğim için öyle durmuyor haklısın.
Daha çok sen ve @xemrexxx yaptığınız için o işi platformu esir alıyorsunuz. Sonra da en konuşkan biziz diyonuz. Evet boş işler müdürlüğünde ilk 2'ye oynuyorsunuz her zaman.Aferin sana.