25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya bayaa yükselmiş.BBEB etkisi çok fazla.BBEB pzt'de yayınlanırsa şaşirmam 😱
Yayınlandı ya. Totalde 6, A/B`de 5 aldı. BBEB etkisi de var, Yalan Dünyayı eski izleyenlerin de etkisi.

Ama bu bölüm cidden muhteşem.

Yalan Dünya bbeb gazıyla iyi gitmiş. Haftaya yine 3'e döner. :F

Yalan Dünya`m bundan böyle Pazartesiyi tek başına götürür. Totalde 5`in altına inmez. Eski izleyenlerin bir kısmı diziye döner. Dizi muhteşem gidiyor. :D

Kayıp Şehir'e son yarım saat! Bu geceyi halaylarla türkülerle kutluyoruz.......!!!..... :)

- - - Ekleme - - -

Haftaya pazartesi foruma gelin ahali yalan dünya'nın 3'e düşüşünü hep beraber görek beyazsoy stayla. :))))

Bbeb pazartesi yayınlandı ve 5 almıştı fazla güçlü rakip olunca yemez o program. :))))
Hani BBEB gazıyla gitmişti Yalan Dünya? :D

BBEB yayınlandı Totalde 6, A/B`de 5 aldı.

Yalan Dünyaya reyting getirisi hem BBEB sayesinde, hem Yalan Dünya`nın eski izleyicileri sayesinde, hem de bölüm iyi olduğu için yükseldi.

- - - Ekleme - - -

Haha Vasfiye teyze geri dönüyooooorrr..... :D

Hani BBEB gazıyla gitmişti Yalan Dünya? :D

BBEB yayınlandı Totalde 6, A/B`de 5 aldı.

Yalan Dünyaya reyting getirisi hem BBEB sayesinde, hem Yalan Dünya`nın eski izleyicileri sayesinde, hem de bölüm iyi olduğu için yükseldi.

Yalan Dünya bbeb gazıyla gitti zaten aksini söylemedim ki. :))) Yalan Dünya'nın zaten total'de 3-4 reyting fix izleyicisi var. Bunun üzerine bbeb izlemek isteyen domestikleri ekleyince 7 falan oluyor işte basit matematik hesabı. :)))

Yalan Dünya bbeb gazıyla gitti zaten aksini söylemedim ki. :))) Yalan Dünya'nın zaten total'de 3-4 reyting fix izleyicisi var. Bunun üzerine bbeb izlemek isteyen domestikleri ekleyince 7 falan oluyor işte basit matematik hesabı. :)))
BBEB izleyicilerinin hepsinin Yalan Dünya izleyecek hali yok ki. :D

Eski İzleyenlerin de etkisi vardır illa ki.

bkz. Burhan var mısın yok musun'a katıldığında Avrupa Yakası'nın reytinglerinin fırlaması. :)

Ama ertesi hafta Avrupa Yakası yine düşmüştü. :) O zamanlar da ben umutlanmıştım ahanda Avrupa Yakası yine eski yüksek reytinglerine kavuşacak diye. :)

Ama nafile, böyle şeyler bölümlük etki yapıyor. :)))

Yayınlandı ya. Totalde 6, A/B`de 5 aldı. BBEB etkisi de var, Yalan Dünyayı eski izleyenlerin de etkisi.

Ama bu bölüm cidden muhteşem.
O kadar düşük mü almişti 😱 Gerçi Gülse diziyi hangi yarişma için yazarsa yazsın hep iyi reyting alıyor.Eski gününde olsaydı 11 garantiydi.:X

Yalan Dünya ciddi anlamda yarin reytingleri yükseltir

Bbeb pazartesi yayınlandı ve 5 almıştı fazla güçlü rakip olunca yemez o program. :))))
Yayınlandiğini biliyordumda da ne bilim ha yarişmayı yayınladın ha dizi üzerinden yayınladın.Sonucta o yarişma.Bir nevi yine reyting yokluyorlar gibi😕Gece bakıcam bi Burhan Altıntop - Varmısın yokmusun bölümü olacak mi:X