25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evvet tekrardan herkesin Kayıp Şehir'den kurtuluş günü kutlu ve mutlu olsun. :)

Ara ara foruma girecem bu akşam, hatta kalın. :)))

Kayıp Şehir'in o saatte başlatılması reytinglere yansıyacaktır illa ki ama izleyemeyeceğim için üzgünüm.Lordly, Kayıp Şehir'i öyle her kesim izleyemez bunu bir kere bil de :)

Evvet tekrardan herkesin Kayıp Şehir'den kurtuluş günü kutlu ve mutlu olsun. :)

Ara ara foruma girecem bu akşam, hatta kalın. :)))

Bi kere bile izlemediğin dizi için bu ne tepkidir? Ben sahşen gülmüyorum, özellikle güldürmek için çabaladığın şu yorumlarına..

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.49 , 2) ATV: 6.15 , 3) FOX: 3.98 , 4) TRT1: 3.26 , 5) KANALD: 3.22

Bi kere bile izlemediğin dizi için bu ne tepkidir? Ben sahşen gülmüyorum, özellikle güldürmek için çabaladığın şu yorumlarına..

Herkes sürekli benim izlediğim bazı dizilere veya programlara sürekli çamur atarken kimse gıkını çıkarmıyor da Kayıp'a laf edince neden herkes üzerime çullanıyor anlayamadım...

Lordlye bakmayın siz kendince site içinde dikkat çekmeye çalışıyor ama başarılı mı diye sorarsanız bence değil :)

Herkes sürekli benim izlediğim bazı dizilere veya programlara sürekli çamur atarken kimse gıkını çıkarmıyor da Kayıp'a laf edince neden herkes üzerime çullanıyor anlayamadım...

Kimseyi bahame etme. Kimse senin dizine bişey demediği zaman bile sen yine bu denli tepkiyle kayıp şehire laf sayıyodun.

Evden kovulmak Sabri'nin dertlerinin en küçüğü olacak.

BGOYAthCUAAFal_.jpg

Vaayy Yalan Dünya reklamdan çok iyi dönmüş. :)

Totalde yükseleceğini tahmin ediyordum ama yanılırım diye demedim. Özetli yayın yarayacak hep böyle. :)