25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya şuan cok iyi gidiyor.Trt de beni böyle sev iyi gidiyor

Lordlye bakmayın siz kendince site içinde dikkat çekmeye çalışıyor ama başarılı mı diye sorarsanız bence değil :)

Ben ve dikkat? :D Ben neden dikkat çekmek isteyeyim ki?

Ergenler gibi forumda mod olmak için, ayın üyesi olmak için çalışacak değilim zaten. :)))

Foruma girme amacım eğlenmek her anımı bir şeylerle ilgilenerek geçirmek o kadar, anlatabildiysem ne mutlu. :)

Son düzenleme:
545a1d0d0f08fb43341da48aa33109cd_normal.jpeg

<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>karadayı <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>torunnazif hepimiz küçük prensi. Kara Ailesinin sarı şekeri.

Ben ve dikkat? :D Ben neden dikkat çekmek isteyeyim ki?

Ayrıca başarı derken? Benim forumda başarı gibi amacım yok. Şükür gerçek hayatımda gayet başarılıyım, sosyalim, mutluyum. :) Gerçek hayatla sanal hayatın da ayrımını yapabiliyorum. :)

Ergenler gibi forumda mod olmak için, ayın üyesi olmak için çalışacak değilim zaten. :)))

Foruma girme amacım eğlenmek her anımı bir şeylerle ilgilenerek geçirmek o kadar, anlatabildiysem ne mutlu. :)
Başarı derken dikkat çekme başarısından bahsediyordum neyse sosyalsen sıkıntı yok. :)

Yalan Dünya BBEB'li sahneler az sonra başlıyor... Bu bölüm cidden muhteşem. Daha BBEB gelmeden bile çok eğlenceli geçti. Son 2 bölüm çok eğlendiriyor. Tıpkı ilk sezon gibi.

- - - Ekleme - - -

Ve başladı. :D

Survivor 21.31 de reklama girmişti

- - - Ekleme - - -

Karadayı da büyük düşüş var ama bence sbt abartıyo tns de daha yüksek çıkar.