25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıp Şehir Final başladı 22.44

Kanal D`nin başta yapması gereken buydu. Bu düzenle devam etmeliydi. Kayıp Şehir`i 21.30`a koyarak hem Yalan Dünyayı hem Kayıp Şehir`i düşürmüştü. Bugünkü gibi devam etseydi Cuma yakaladığı performansı Pazartesi de yakalardı.

Şimdi izleyin Kayıp Şehir ne kadar güzel reytingler alacak. Baştan böyle olsaydı dizi bitmezdi.

Yalan Dünya haftaya yine düşecek kesin zaten(tabi bbeb yoksa :D) Ahanda buraya yazıyorum Lordly dediydi diyeceksiniz yine. :)))

bisiy soracam bu reklamlar reytinglere etki ediyormu tam yarısmanın ortasinda 2 dakkalık türkcell reklami girdi birde reklam reytingleri toplanıyormu

Yalan Dünya haftaya yine düşecek kesin zaten(tabi bbeb yoksa :D) Ahanda buraya yazıyorum Lordly dediydi diyeceksiniz yine. :)))
Düşeceğini herkes biliyor zaten. Anlıkta yine 8 görecek hali yok ya. Ama yine de Totalde 5, A/B`de 7 reytingi geçecektir gelecek hafta da.

bisiy soracam bu reklamlar reytinglere etki ediyormu tam yarısmanın ortasinda 2 dakkalık türkcell reklami girdi birde reklam reytingleri toplanıyormu

Etkiliyor tabi. :D Mesela ben reklama girince değiştiriyorum bazen ama sonra bir bakıyorum 2 dakikalık reklam. :D Bunu yapmalarının nedeni para. O kısa ara reklam çok parar getirir...

Etkiliyor tabi. :D Mesela ben reklama girince değiştiriyorum bazen ama sonra bir bakıyorum 2 dakikalık reklam. :D Bunu yapmalarının nedeni para. O kısa ara reklam çok parar getirir...

9.85 oldugu anda öne geçeçekti türkcell yine yapmıs yapacagini tam yarismanın ortasinda reklam yapti :S

Aslında Yalan Dünyada BBEB'li sahneler toplasan 15-20 dk bir şeydi. Ama baya etki etti.

Karadayinin SBTde TNSye gore az oranlar aldigi ortada. 21.15-21.30 11 Reyting almis. 1.5 Reyting ekleyin karadayi o anlikta TNSde 12.5 almis.