Niye peki bu twitleri Karadayı yayınlandığı sırada attılar? Başka zaman mı yok?bunlar karadayının hatrına iş yapmazlar.niyetleri belli
başka hafta niye twet atmıyorlardı?
Niye peki bu twitleri Karadayı yayınlandığı sırada attılar? Başka zaman mı yok?bunlar karadayının hatrına iş yapmazlar.niyetleri belli
başka hafta niye twet atmıyorlardı?
Neyse boşverelim. Bu anlıklara bakılırsa O Ses zirvede olacak. Hem de iyi sesler 22:00'dan sonra çıkıyor. O zamanlar daha da uçar.off ya ne bu bu akşam 20:00-20:08 , 20:30-20:38 ve şimdi de 21:22 bu nasıl reklam stretejisi ancak bukadar berbat olur 😡
Düşeceğini sanmıyorum.Biter bence de düşer zaten sonlara doğru.
Bizde biliyoruz. Etiketi başlatan Egemen Bağiş'miş ona bakarsan Önemli olan Kadına şiddeti desteği öyle tweetle değil diziylede destenlenmesiGüldürdünüz.
Hiç mi dünyadan haberiniz yok bugün kadına şiddete son günü yaptılar o etiketler ondan.
Karadayıcılar da hemen üzerine alınmış.
Karadayıcılar Acun bünyesine girmeye meraklıymış vay be aslında Acunu seviyolarmış. )))))))))
O ne biçim polis öyle?Oha mehmet fahriyi vurdu beyninden! Oysa lastiği patlatmak istemişti...
Güldürdünüz.
Hiç mi dünyadan haberiniz yok bugün kadına şiddete son günü yaptılar o etiketler ondan.
Karadayıcılar da hemen üzerine alınmış.
Karadayıcılar Acun bünyesine girmeye meraklıymış vay be aslında Acunu seviyolarmış. )))))))))
ya öyle ama mesela 20:00-20:15 , 21:45-22:00 ve 22:45-23:00 verse süper olur ozamanNeyse boşverelim. Bu anlıklara bakılırsa O Ses zirvede olacak. Hem de iyi sesler 22:00'dan sonra çıkıyor. O zamanlar daha da uçar.
Evet anlıkların bölünmesi iyi değil ama Acun bilir işini.ya öyle ama mesela 20:00-20:15 , 21:45-22:00 ve 22:45-23:00 verse süper olur ozaman
Niye 3 kuşakya öyle ama mesela 20:00-20:15 , 21:45-22:00 ve 22:45-23:00 verse süper olur ozaman
Sesli güldümŞiddet dolu dizilerin şiddete karşı olması da tutarsız ve muamma.
Ben takılıyordum sadece. Ciddiye almamışsındır inşallah.karadyının iyiliği için yapmadıkları ben yazdım dostum,bu ucuz numaralara gelmeyiz merak etme.
Adı üzerinde "dizi" Yanlişi/doğruyu gösterir. Acun gibi "realite" kavgalar yapmıyor dimiŞiddet dolu dizilerin şiddete karşı olması da tutarsız ve muamma.