Hazem
Favori Üye
Evet evet Lale Devri başka güne geçsin Bugunun Saraylısı'da uzarPazartesi bomboş Lale Devri gelse de izlesem.
Evet evet Lale Devri başka güne geçsin Bugunun Saraylısı'da uzar
BU arada Zahideeeeee'mmm anlıklarda 1.cimiydi? de atv haber bu kadar yüksek
Aynen diziden daha kimseye hayır gelmez gibi.Beyaz'a katılmayacaktı o dizi.
😱 KMOİ'den sonra bakıcam listeye girecek miHayır listeye bile girememiş.
4.81 almış18 - 19 Anlığında AS uçmuş olması lazım en güzel bölümü vardı sezon finali.
Rıza çöpe koyulup gömülür , Hüsnü denize atılır bayıltılıp , Engin ve sevgilisi kaza yapıp uçurumdan düşer , Mesut Otogar'da bıçaklanıp bayıltılır. En güzel bölümü 20. İzleyişim ama izlerken yerimde duramadım biri 18 - 19 anlığını paylaşabilir mi. @xemrexxx , @Bully , @xBUGRAx , @pompy .
19:00 - 20:00 #sbt #reyting'leri18 - 19 Anlık'ın da AS uçmuş olması lazım en güzel bölümü vardı sezon finali.
Rıza çöpe koyulup gömülür , Hüsnü denize atılır bayıltılıp , Engin ve sevgilisi kaza yapıp uçurumdan düşer , Mesut Otogar'da bıçaklanıp bayıltılır. En güzel bölümü 20. İzleyişim ama izlerken yerimde duramadım biri 18 - 19 Anlık'ını paylaşabilir mi. @xemrexxx , @Bully , @xBUGRAx , @pompy .
18 - 19 Anlık'ın da AS uçmuş olması lazım en güzel bölümü vardı sezon finali.
Rıza çöpe koyulup gömülür , Hüsnü denize atılır bayıltılıp , Engin ve sevgilisi kaza yapıp uçurumdan düşer , Mesut Otogar'da bıçaklanıp bayıltılır. En güzel bölümü 20. İzleyişim ama izlerken yerimde duramadım biri 18 - 19 Anlık'ını paylaşabilir mi. @xemrexxx , @Bully , @xBUGRAx , @pompy .
19:00 - 20:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 4.38
2) ATV: 4.18
3) KANALD: 3.93
4) STAR: 3.87
5) SMNYL TV: 3.47
18:00 - 19:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 5.48
2) STAR: 4.96
3) KANALD: 4.81
17:00 - 18:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 4.94
2) FOX: 4.78
3) KANALD: 4.18
Esra Erol Özbir'im fark atmış.
Teşekkürler. Daha yüksek beklerdim eğer Cuma gününe denk gelseydi kesin 5 hatta 6 alırdı bence tahminimden düşük 5 bekliyordum.