25 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Güldürdünüz. :F

Hiç mi dünyadan haberiniz yok bugün kadına şiddete son günü yaptılar o etiketler ondan. :F

Karadayıcılar da hemen üzerine alınmış. :F

Karadayıcılar Acun bünyesine girmeye meraklıymış vay be aslında Acunu seviyolarmış. :))))))))))

off ya ne bu bu akşam 20:00-20:08 , 20:30-20:38 ve şimdi de 21:22 bu nasıl reklam stretejisi ancak bukadar berbat olur 😡
Neyse boşverelim. :) Bu anlıklara bakılırsa O Ses zirvede olacak. Hem de iyi sesler 22:00'dan sonra çıkıyor. O zamanlar daha da uçar. :)

Hiç mi dünyadan haberiniz yok bugün kadına şiddete son günü yaptılar o etiketler ondan. :F

Karadayıcılar Acun bünyesine girmeye meraklıymış vay be aslında Acunu seviyolarmış. :))))))))))
Bizde biliyoruz. Etiketi başlatan Egemen Bağiş'miş ona bakarsan :A Önemli olan Kadına şiddeti desteği öyle tweetle değil diziylede destenlenmesi :F

karadyının iyiliği için yapmadıkları ben yazdım dostum,bu ucuz numaralara gelmeyiz merak etme.

Şiddet dolu dizilerin şiddete karşı olması da tutarsız ve muamma. :F

Bu zeynep günay tan nasıl bi insandır? Bu nasıl bi melekedir? Şu an açık ara en iyi tv yönetmeni açık ara. Yanına kinse yaklaşamaz..

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox