Kayıp geçen haftaya göre ciddi olarak yükselmiş şaka maka. Pt-2'ye geçmeli bence de. Öncesinde güçlü bir dizi lazım ama Pazartesileri.Kayıp reklam 21.39
Kayıp bu rakiplere rağmen çok iyi.. Kesinlikle pt-2'ye geçmeli. Pt-2'de şu anlığa kıyasla 5 almıştı.
Kayıp reklam 21.39
Kayıp bu rakiplere rağmen çok iyi.. Kesinlikle pt-2'ye geçmeli. Pt-2'de şu anlığa kıyasla 5 almıştı.
Vicdan gelir ama ben vicdanın tutacağını hiç sanmıyorum. ama kayıp 22.15'te başlamalı. 24.15-30'a kadar sürmeli. Maşallah karadayı gerçi 23.53'te bitiyor ama kayıp o saatte daha iyi gidrr şüpesiz.Kayıp geçen haftaya göre ciddi olarak yükselmiş şaka maka. Pt-2'ye geçmeli bence de. Öncesinde güçlü bir dizi lazım ama Pazartesileri.
Show'daki bir filmi nasıl kötülersin sen? 😱Laz Vampir 2 DK Reklam'lar ile iyi gitmiş mübarek 10 DK izliyim dedim o ne saçma filmdir.
Ama artık gelsin. Hemen haftaya meselaÖyle olur zaten bence 20'ye Vicdan gelir.
ovvv çok sertAdı üzerinde "dizi" Yanlişi/doğruyu gösterir. Acun gibi "realite" kavgalar yapmıyor dimi
Ama artık gelsin. Hemen haftaya mesela
Vicdan tutarsa bence de sürpriz olur. Ama ilk bölümünü izleyeceğim. Kayıp pt-2'ye geçer her türlü.Vicdan gelir ama ben vicdanın tutacağını hiç sanmıyorum. ama kayıp 22.15'te başlamalı. 24.15-30'a kadar sürmeli. Maşallah karadayı gerçi 23.53'te bitiyor ama kayıp o saatte daha iyi gidrr şüpesiz.
Aynen Acun Star'dan gidince foruma bile uğranmıyor artık nerdeyse. )))
Kayıp'ın ahı var yd'ye cumada kalsın ve ab'de 5'i geçemesin. Gerçi cuma 5'i göremiyor, pzt 4'ü zor görür. yd geçen seneki gücünden çok çok uzaktaYalan Dünya gelse daha iyi olur benim için.
Kanal D'de olurda izlemez misin hiç 😱Vicdan tutarsa bence de sürpriz olur. Ama ilk bölümünü izleyeceğim. Kayıp pt-2'ye geçer her türlü.