Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | Ziraat Türkiye Kupası - Çeyrek Final Maçı

Yarı finale kim yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Fenerbahçe’nin attığı gol bana ofsayt gibi gelmişti ama yarı otomatik ofsayt sistemi gol dedi.

Barış Alper gününde olsa Galatasaray’ın farka gideceği ilk yarı 2-1 sonuçlandı. GS için talihsiz, Fener için talihli bir ilk yarı oldu.

Okan Buruk'u GS kariyerinde FB maçları hoca yaptı. FB’nin 11'i, dizilişi, taktiği nereden tutsan elinde kalıyor. Talisca nedeniyle zaten 10 kişi oynuyorlar. GS'nin önde presi sonuç verdi. FB’nin presi o kadar kötü ki GS hiç birşey yapmadan çıkıyor.

Barış'ın şımarıkca kaçırdığı pozisyon kırılma anı oldu. İki pozisyonu hiç etti. Davinson'un geç kalması farka gidecek maçı ortaya getirdi. Mourinho balı devreye girdi. Bakalım bunu doğru kullanabilecek mi?

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Fenerbahçe’nin attığı gol bana ofsayt gibi gelmişti ama yarı otomatik ofsayt sistemi gol dedi.

Barış Alper gününde olsa Galatasaray’ın farka gideceği ilk yarı 2-1 sonuçlandı. GS için talihsiz, Fener için talihli bir ilk yarı oldu.
zaten bodrum elendi bu maçtan emin değildim çünkü bodrum alsın moral olsun diyecektim bana trabzon maçını @Bully

• Sinir Bozucu
Reactions: RüzgarGülü
Bak sen şu iki takımın rezil hallerine ya. Yiyin birbirinizi.

* İki takımın yedek kulubeleri ve teknik ekipleri arasında çıkan kavganın sahaya taşması nedeniyle yaklaşık 5 dakikadır oyun durmuş durumda.

* Maçın hakemi Cihan Aydın yedek kulubelerinde kavgaya karışan iki takımın oyuncularına kırmızı kart verdi.

* Maç yeniden başladı. 11 dakika uzatma süresi verildi.

Son düzenleme:
Bakalım PDFK da yürek var mı gereken cezaları vermeye. :Z yiyin birbirinizi :A

Galatasaray ve Okan Buruk ne zaman zora düşse Fenerbahçe yardıma koşuyor. Çok iyi oynadık, farka gideceğimiz maçta 2-1’lik skorla yetinmek zorunda kaldık.

Eskiden korkulu rüyamız olan Kadıköy artık evimiz gibi olmaya başladı.

Mourinho yine bir derbi maçında sınıfta kaldı.

• Sinir Bozucu
Reactions: RüzgarGülü
Şampiyonda olmasını istemiyorum bu takımın.. Galatasaray şampiyon olsun.

Osimhen sarı kartla ucuz kurtuldu. Devam ettirdiği için kırmızı görmesi gerekiyordu.

Eski fener taraftarı yok malesef. Tribün bitmiş durumda. Kadıköy çıkış yok denirdi etkisi bile olmadı. Takıma inanclari yok.

Takım çok kötü ruh olmadan oynuyor.

Osimhen iyi golcü Galatasaray yatsın kalksın sukretsin.

Evet sinirliyim.

MHY ahmak tayfayı güdebilmek için yine olay çıkartarak oynayan takımı durdurdu. FB yine tam dereye yuvarlanacağı zaman GS'ye can simidi oldu. Yeter be kardeşim bu kaçıncı oldu artık?

Okan'ın kendini yere atışına hâlâ gülüyorum. Oyuncuları nasıl bu kadar iyi düşüyor diyorduk meğerse hocaları öğretiyormuş.

Sportifliğe asla yakışmayan rezil bir hareket.
Maç bitmiş, sahada yenememişsin, gelmişsin rakibinin hocasına fiziksel şiddette bulunuyorsun! Fiziksel şiddet diyorum çünkü fiziksel temas amacıyla değil, fiziksel şiddet uygulamak için yapmış o hareketi.

Yenilmeyi bu kadar hazmedemiyorsan oyuncularını daha iyi çalıştıracaktın Mourinho. Sıkı Fenerbahçeli taraftarlar bile takımlarının bu akşamki oyun performansını hiç beğenmedi.

Çok çok saçma hareket. Umarım morinyo 10 maç ceza alır ligden de gider
Şöyle objektif bir yorumda bulunan @RüzgarGülü'nü de ayrıca tebrik ediyorum.

Bakın ben Galatasaraylı olduğum için yazmıyorum bunları. Eğer Okan Buruk aynı hareketi Mourinho'ya yapmış olsaydı çok daha ağırını yazardım.

Hırsını sahadaki oyuna yansıtacaksın. Fiziksel şiddete başvurunca tüm dünyaya rezil olmuş oldun.