Okudum yok bir tek. Onu da sen at bari
Tam ben atacaktım okudum'u kaçırdık Neyse artık bir dahaki sefere. Zaten Doğu'nun çok oluyor böyle ayrıştırıcı mesajları iki taraftan türlü türlü tepkiler alıyor sürekli
Seri tamamlandı.
Toplumu kutuplaştırmayı sizden öğrenecek değilizTam ben atacaktım okudum'u kaçırdık Neyse artık bir dahaki sefere. Zaten Doğu'nun çok oluyor böyle ayrıştırıcı mesajları iki taraftan türlü türlü tepkiler alıyor sürekli
Sana demedim GAY1İ'ne dedim, zaten puan vermeyle ilgili demedim yazdığı yorumla ilgili dedim, istediğiniz gibi puan vermek hakkınız.Sen kalitesiz demişsin ondan olmamış attım
Napim abi 8 yaşında kız kardeşin olunca reytingler falan trt çocuğa gidiyoAlır bence 5 i değil ama 4 ü Çünkü cumartesi günü o açık var ve seven ne yapmaz ki acaba o açığı bir nebze olsun kapatır ! Aynen bu son fragmanlar hem özensiz hem çok kısa hem de dizinin peşine yayınlanmıyor ?? ATV ne yapmaya çalışıyor ??
Senaryo gayet iyi gidiyor fakat bölümde biraz durgunluk yavaşlık vardı yani sürekli bir tempo da gitmiyor süre uzatmak için yapılan yavaş sahneleri izleyici sevmiyor bence ama ben bayılıyorum değil 2 saat 12 dk 5 saat TE olsa müzikli klipli yavaş sahneler falan beni etkilemiyor hiç
Sadece özeti ile mi yetindin ? Aşkolsun sana yani ! Beni çok büyük bir hayal kırıklığı na ugrattin :'( senden hiç beklemezdim doğrusu...
üstü açık uyumuş üşütmüş bu hogathaBiri 2002 biri 2017 biri AGB biri TNS karşılaştırmak biri abes kaçıyor.
@xemrexxx hala piyasada canım.
Çok afedersiniz ama lütfen böyle final li konuşma çok üzülüyorum gerçekten ben en sevdiğim dizi Çünkü müzikleri başta olmak üzere..Bana mı diyorsun izlediğin dizi DE diye? Hayatımda 1 saniyesini bile izlemedim ben DE'nin.
SNY çok çok kötü gittiği için kötü gitti demişim, ab'de 1,5 reyting 3,5 share almış, diğer gruplarda da kötü gitmiş, daha final olmasın da ne yapsın?