Polat Şaşmaz
Favori Üye
18-19 hatırlıyorum18 reyting ? Kurtlar Vadisi Pusu ? 10.Yılda atv'de mi ? Yok en yüksek 17 reytingdi totalde
18-19 hatırlıyorum18 reyting ? Kurtlar Vadisi Pusu ? 10.Yılda atv'de mi ? Yok en yüksek 17 reytingdi totalde
Yok 18 rtgi Kurtlar Vadisi en son Star Tv'de aldı18-19 hatırlıyorum
@denizz19 ne diyor bu ? Ben bu arkadaşımızı tanımadığım için sana sordum ama ? Kendisinin izlediği dizi Diriliş gelmiş burda kalite den bahsediyor !! Şaka gibi resmen.. acaba sen seven ne yapmaz ki acaba yi 1 bölüm olsun bile seyrettin mi ki ?? Hadi onu da geçtim bir fragmanina bile hiç denk geldin mi ?? Sen benim hiç izlemedigim, hakkında bilgi sahibi olmadığım bir dizi hakkında yorum yaptımi duydun mu hiç ? Duyamazsin da Zaten.. gelmişsin burada direkt final diyorsun? sen ol final !!DE
SevenNeYapmaz ki acaba ? final, çok bile durdu, kaliteli olmayan işler başlamamalı artık.k.
İşte o yüksek reytingler zamanla oluyordu öyle ilk bölümden uçmuyordu.TNS de 10.sezonumuzla 18-19 alıyorduk
Okan yeniden dönecek inş.gebermiş haliyle işte gebermeyecek kadar soluk alabiliyor okadar cnm
muhtelemen okanda öyledir
1-2 haftaya senden kurtuluruzSeven Ne Yapmaz'ın bir tehdit olmadığını söylemiştim 1-2 haftaya kurtuluruz. @denizz19
Yani benden uyarması erdoğan bey seni buralarda ertuğrula giydirirken görürse @OzaN a bir mesaj gödnerir çaylak yaptırır seni okana kanal d den program yaptırmadığı gibiİşte o yüksek reytingler zamanla oluyordu öyle ilk bölümden uçmuyordu.
Okan yeniden dönecek inş.
Ben taa geçen hafta demiştim ama 9 dan itibaren alsınlar artık çünkü kanalın tek düşük reytingli dizisi bu yaa offffffffff keşke kanatsız kuşlar la tam tersi olsaydık da giden o olsaydıCumartesi'ye almaya çalışıyoruz ekip olarak
Öyle medet umuyor duk Emrecan@denizz19 Abi Seven Ne Yapmaz total 4 küsür ab 2.85 demiştin ama Total 2.85 ab 1.50 almış
Peki ya beni ?Kanka ben böyle küsürlü sayıları çok çekici buluyorum ondan
Seni görmedimBen taa geçen hafta demiştim ama 9 dan itibaren alsınlar artık çünkü kanalın tek düşük reytingli dizisi bu yaa offffffffff keşke kanatsız kuşlar la tam tersi olsaydık da giden o olsaydı
Öyle medet umuyor duk Emrecan
Peki ya beni ?
Alır bence 5 i değil ama 4 ü Çünkü cumartesi günü o açık var ve seven ne yapmaz ki acaba o açığı bir nebze olsun kapatır ! Aynen bu son fragmanlar hem özensiz hem çok kısa hem de dizinin peşine yayınlanmıyor ?? ATV ne yapmaya çalışıyor ??4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
Senaryo gayet iyi gidiyor fakat bölümde biraz durgunluk yavaşlık vardı yani sürekli bir tempo da gitmiyor süre uzatmak için yapılan yavaş sahneleri izleyici sevmiyor bence ama ben bayılıyorum değil 2 saat 12 dk 5 saat TE olsa müzikli klipli yavaş sahneler falan beni etkilemiyor hiç4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
Sadece özeti ile mi yetindin ? Aşkolsun sana yani ! Beni çok büyük bir hayal kırıklığı na ugrattin :'( senden hiç beklemezdim doğrusu...Yani ama İsimsizlerden daha çok alır çünkü özetini izledim sağlam senaryosu var yinede
Reel hayatta izleyen yok Mesela geçen televizyon yayıncılığı üzerine bir konferansa katıldım dinleyicilerden biri bile Diriliş'i izliyorum demedi çoğu Söz ve EDHO diyorduVadi 12 yıldır aynı oranlarda takıldı bi insan 12 yıl boyunca diziyi izler mi o zaman o da şaibeli ama ona laf edilmedi çünkü kitlesi çoktu forumda aman aram bozulur falan düşüncesinde olununca zaar.
Beni de cagirsaydin ya öyle konferans LaraReel hayatta izleyen yok Mesela geçen televizyon yayıncılığı üzerine bir konferansa katıldım dinleyicilerden biri bile Diriliş'i izliyorum demedi çoğu Söz ve EDHO diyordu A
Vadi son yıllarda her sezon genel ortalaması düşüyordu yalnız. En son 4 reytinglere geriledi daha ne kadar düşsün.Vadi 12 yıldır aynı oranlarda takıldı bi insan 12 yıl boyunca diziyi izler mi o zaman o da şaibeli ama ona laf edilmedi çünkü kitlesi çoktu forumda aman aram bozulur falan düşüncesinde olununca zaar.
Benim çevremde de hiç duymadımReel hayatta izleyen yok Mesela geçen televizyon yayıncılığı üzerine bir konferansa katıldım dinleyicilerden biri bile Diriliş'i izliyorum demedi çoğu Söz ve EDHO diyordu
3 reytinglere düştü en son döneminde daha ne olsun Ama onun düşüş sebebinin bununla alakası yok, kalite yerlere düştüğü için kitle çözüldüVadi son yıllarda her sezon genel ortalaması düşüyordu yalnız. En son 4 reytinglere geriledi daha ne kadar düşsün.
Mutlu mu oldun düşünce.3 reytinglere düştü en son döneminde daha ne olsun
İstediğin cevabı duymak istiyorsan evet mutlu oldum Zaten eskileri kafam esince açıp izliyorum o bana yetiyor, en azından dizinin adı daha fazla rezil olmadıMutlu mu oldun düşünce.
Çok afedersiniz Lara yazmışim Batuhan yerine kb lütfenBeni de cagirsaydin ya öyle konferans Lara