25 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

DE

SevenNeYapmaz ki acaba ? final, çok bile durdu, kaliteli olmayan işler başlamamalı artık.k.
@denizz19 ne diyor bu ? Ben bu arkadaşımızı tanımadığım için sana sordum ama ? Kendisinin izlediği dizi Diriliş gelmiş burda kalite den bahsediyor !! Şaka gibi resmen.. acaba sen seven ne yapmaz ki acaba yi 1 bölüm olsun bile seyrettin mi ki ?? Hadi onu da geçtim bir fragmanina bile hiç denk geldin mi ?? Sen benim hiç izlemedigim, hakkında bilgi sahibi olmadığım bir dizi hakkında yorum yaptımi duydun mu hiç ? Duyamazsin da Zaten.. gelmişsin burada direkt final diyorsun? sen ol final !!

Kitlesi daha yoğun olan Söz ve EDHO 10 reytingi zor alırken Diriliş 16 alıyor ha? Ulan bari hile karıştırıyorsunuz insan aklıyla dalga geçmeyin :A

İşte o yüksek reytingler zamanla oluyordu öyle ilk bölümden uçmuyordu. :A

Okan yeniden dönecek inş. :Z
Yani benden uyarması erdoğan bey seni buralarda ertuğrula giydirirken görürse @OzaN a bir mesaj gödnerir çaylak yaptırır seni okana kanal d den program yaptırmadığı gibi
:A :A :A

Cumartesi'ye almaya çalışıyoruz ekip olarak :A
Ben taa geçen hafta demiştim ama 9 dan itibaren alsınlar artık çünkü kanalın tek düşük reytingli dizisi bu yaa offffffffff keşke kanatsız kuşlar la tam tersi olsaydık da giden o olsaydı :)

@denizz19 Abi Seven Ne Yapmaz total 4 küsür ab 2.85 demiştin ama Total 2.85 ab 1.50 almış :D
Öyle medet umuyor duk Emrecan :(

Kanka ben böyle küsürlü sayıları çok çekici buluyorum ondan :F
Peki ya beni ? :D

Son düzenleme:
Vadi 12 yıldır aynı oranlarda takıldı bi insan 12 yıl boyunca diziyi izler mi o zaman o da şaibeli ama ona laf edilmedi çünkü kitlesi çoktu forumda aman aram bozulur falan düşüncesinde olununca zaar. :F

4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
Alır bence 5 i değil ama 4 ü Çünkü cumartesi günü o açık var ve seven ne yapmaz ki acaba o açığı bir nebze olsun kapatır ! Aynen bu son fragmanlar hem özensiz hem çok kısa hem de dizinin peşine yayınlanmıyor ?? ATV ne yapmaya çalışıyor ??

4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
Senaryo gayet iyi gidiyor fakat bölümde biraz durgunluk yavaşlık vardı yani sürekli bir tempo da gitmiyor :( süre uzatmak için yapılan yavaş sahneleri izleyici sevmiyor bence ama ben bayılıyorum değil 2 saat 12 dk 5 saat TE olsa müzikli klipli yavaş sahneler falan beni etkilemiyor hiç :)

Yani ama İsimsizlerden daha çok alır çünkü özetini izledim sağlam senaryosu var yinede
Sadece özeti ile mi yetindin ? Aşkolsun sana yani ! Beni çok büyük bir hayal kırıklığı na ugrattin :'( senden hiç beklemezdim doğrusu...

Son düzenleme:
Vadi 12 yıldır aynı oranlarda takıldı bi insan 12 yıl boyunca diziyi izler mi o zaman o da şaibeli ama ona laf edilmedi çünkü kitlesi çoktu forumda aman aram bozulur falan düşüncesinde olununca zaar. :F
Reel hayatta izleyen yok :F Mesela geçen televizyon yayıncılığı üzerine bir konferansa katıldım dinleyicilerden biri bile Diriliş'i izliyorum demedi çoğu Söz ve EDHO diyordu :A

Vadi son yıllarda her sezon genel ortalaması düşüyordu yalnız. En son 4 reytinglere geriledi daha ne kadar düşsün. :D

Vadi son yıllarda her sezon genel ortalaması düşüyordu yalnız. En son 4 reytinglere geriledi daha ne kadar düşsün. :D
3 reytinglere düştü en son döneminde daha ne olsun :F Ama onun düşüş sebebinin bununla alakası yok, kalite yerlere düştüğü için kitle çözüldü :D

Diriliş kitlesinden haberi yok bunların heralde edho falan diyor puhahahhaha la edho ne diriliş yanında :D