Olursa şaşırmam.36 normal reytingimiz olucak nerdeyse
Olursa şaşırmam.36 normal reytingimiz olucak nerdeyse
Haftaya 18 mi olur 19 mu cnmGerçekleri haykırmaya devam edeceğim.
20 reytingi çabuk bulucaz gibi bu dizi 20 i yakalarsa dahada aşşağı inmez yakında kalp ilaçlarınızı almadan konuya giremiceksiniz cnm19.69 diyorum. @denizz19
20 Ocak ayı gibi olacaktır baksana Ekim'de bile 16.20 reytingi çabuk bulucaz gibi bu dizi 20 i yakalarsa dahada aşşağı inmez yakında kalp ilaçlarınızı almadan konuya giremiceksiniz cnm
Senin için yazdım zaten.Kanka ben böyle küsürlü sayıları çok çekici buluyorum ondan
Kurtlar Vadisi'nin reytingleri koydurma bana Kurtlar Vadisi kadar olmasa da Dirilişte çok seviliyor. Az bile alıyorBaşlarda inandırıcı geliyordu yazın tekrarlardan kitle kazanmıştır diyordum (2. Sezon için) da bu 4. sezon, bir dizi 30. bölüme bile gelince ne kadar iddialı olursa olsun kitle kaybediyor Diriliş her sezon daha da artıyor, hiç inandırıcı değil bu reytingler kimse kusura bakmasın. 4. sezondaki dizi özet 10 reyting alacak, 11 senedir reytingleri takip ediyorum böyle bir şey görmedim.
Sağlık olsun ama dünkü bölüm gerçekten iyiydi diziye bir heyecan hareketlilik gelmişti ama seyirci kaçmış işte yapacak bir şey yok@denizz19 Abi Seven Ne Yapmaz total 4 küsür ab 2.85 demiştin ama Total 2.85 ab 1.50 almış
Geçen sezonu 17 en fazla götürüyorduk bu sezon 16 başladık 20 ocağıda bulmayabilir çünkü haftaya 18 19 olabilir20 Ocak ayı gibi olacaktır baksana Ekim'de bile 16.
Senin için yazdım zaten.
Cumartesi'ye koysalae belki totalde 4.5-5 alabilir çünkü cumartesi gününde isimsizler yinede tutmadıSağlık olsun ama dünkü bölüm gerçekten iyiydi diziye bir heyecan hareketlilik gelmişti ama seyirci kaçmış işte yapacak bir şey yok
Biri 2002 biri 2017 biri AGB biri TNS karşılaştırmak biri abes kaçıyor.Kurtlar Vadisi'nin reytingleri koydurma bana Kurtlar Vadisi kadar olmasa da Dirilişte çok seviliyor. Az bile alıyor
@xemrexxx hala piyasada canım.Geçen sezonu 17 en fazla götürüyorduk bu sezon 16 başladık 20 ocağıda bulmayabilir çünkü haftaya 18 19 olabilir
ertuğrulumuzla uğraşma bence cnm bak 2 kişi çok uğraşıyordu okan bayulgen ve @xemrexxx bunların ikiside geberdi piyasadan silindiler bellerini doğrutamıyorlar
4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.Cumartesi'ye koysalae belki totalde 4.5-5 alabilir çünkü cumartesi gününde isimsizler yinede tutmadı
TNS de 10.sezonumuzla 18-19 alıyordukBiri 2002 biri 2017 biri AGB biri TNS karşılaştırmak biri abes kaçıyor.
@xemrexxx hala piyasada canım.
Yani ama İsimsizlerden daha çok alır çünkü özetini izledim sağlam senaryosu var yinede4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
gebermiş haliyle işte gebermeyecek kadar soluk alabiliyor okadar cnmBiri 2002 biri 2017 biri AGB biri TNS karşılaştırmak biri abes kaçıyor.
@xemrexxx hala piyasada canım.
18 reyting ? Kurtlar Vadisi Pusu ? 10.Yılda atv'de mi ? Yok en yüksek 17 reytingdi totaldeTNS de 10.sezonumuzla 18-19 alıyorduk