25 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Sayın moderatör Show'un programlarını etiket listesine etiketleyene kadar konuya yorum ekleseydi keşke.:):):)

Başlarda inandırıcı geliyordu yazın tekrarlardan kitle kazanmıştır diyordum (2. Sezon için) da bu 4. sezon, bir dizi 30. bölüme bile gelince ne kadar iddialı olursa olsun kitle kaybediyor Diriliş her sezon daha da artıyor, hiç inandırıcı değil bu reytingler kimse kusura bakmasın. 4. sezondaki dizi özet 10 reyting alacak, 11 senedir reytingleri takip ediyorum böyle bir şey görmedim. :D
Kurtlar Vadisi'nin reytingleri koydurma bana :A Kurtlar Vadisi kadar olmasa da Dirilişte çok seviliyor. Az bile alıyor

20 Ocak ayı gibi olacaktır baksana Ekim'de bile 16. :A

Senin için yazdım zaten. :F
Geçen sezonu 17 en fazla götürüyorduk bu sezon 16 başladık 20 ocağıda bulmayabilir çünkü haftaya 18 19 olabilir :A :A :A

ertuğrulumuzla uğraşma bence cnm bak 2 kişi çok uğraşıyordu okan bayulgen ve @xemrexxx bunların ikiside geberdi piyasadan silindiler bellerini doğrutamıyorlar
:A :A :A

Sağlık olsun ama dünkü bölüm gerçekten iyiydi diziye bir heyecan hareketlilik gelmişti ama seyirci kaçmış işte yapacak bir şey yok :D
Cumartesi'ye koysalae belki totalde 4.5-5 alabilir çünkü cumartesi gününde isimsizler yinede tutmadı

Kurtlar Vadisi'nin reytingleri koydurma bana :A Kurtlar Vadisi kadar olmasa da Dirilişte çok seviliyor. Az bile alıyor
Biri 2002 biri 2017 biri AGB biri TNS karşılaştırmak biri abes kaçıyor. :D

Geçen sezonu 17 en fazla götürüyorduk bu sezon 16 başladık 20 ocağıda bulmayabilir çünkü haftaya 18 19 olabilir :A :A :A

ertuğrulumuzla uğraşma bence cnm bak 2 kişi çok uğraşıyordu okan bayulgen ve @xemrexxx bunların ikiside geberdi piyasadan silindiler bellerini doğrutamıyorlar
:A :A :A
@xemrexxx hala piyasada canım. :A

Cumartesi'ye koysalae belki totalde 4.5-5 alabilir çünkü cumartesi gününde isimsizler yinede tutmadı
4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.

4 ya da 5 alamaz ama fragmanları ve senaryoyu kuvvetlendirselerdi erkenden iyi olurdu şimdi o kadar alabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım. Final haberi gelir muhtemelen.
Yani ama İsimsizlerden daha çok alır çünkü özetini izledim sağlam senaryosu var yinede