Dün de hareketliydiUzun zaman sonra hareketli bir reyting konusu yaşadık.
O totolara laf atmayı çok severTam bitirmiştim @Doğu totoma laf atmış. Gel de şimdi cıngar çıkarma.
Toto deyince koştun sen de hemen.O totolara laf atmayı çok sever
Totolar ilgi alanımızdırToto deyince koştun sen de hemen.
Dün iç geçirmiştim umarım aynı hatayı yaparsın diye ve oldu.@mrt-06 kusura bakma.
Aynen kanka her türlü.Totolar ilgi alanımızdır
Ertuğrulum şahlandı sonuçtaUzun zaman sonra hareketli bir reyting konusu yaşadık.
İkisi de aynı gibi valla şaşırdım. Neyse konuyu kapatalım da mahçup olmiim fazla.Dün iç geçirmiştim umarım aynı hatayı yaparsın diye ve oldu.
Aynen kanka her türlü.
Sende Kim Kardaşyan gibi toto vardır ben laf atsam ne olacak teflon tava gibi asla yanmazTam bitirmiştim @Doğu totoma laf atmış. Gel de şimdi cıngar çıkarma.
Bana mı diyorsun izlediğin dizi DE diye? Hayatımda 1 saniyesini bile izlemedim ben DE'nin.@denizz19 ne diyor bu ? Ben bu arkadaşımızı tanımadığım için sana sordum ama ? Kendisinin izlediği dizi Diriliş gelmiş burda kalite den bahsediyor !! Şaka gibi resmen.. acaba sen seven ne yapmaz ki acaba yi 1 bölüm olsun bile seyrettin mi ki ?? Hadi onu da geçtim bir fragmanina bile hiç denk geldin mi ?? Sen benim hiç izlemedigim, hakkında bilgi sahibi olmadığım bir dizi hakkında yorum yaptımi duydun mu hiç ? Duyamazsin da Zaten.. gelmişsin burada direkt final diyorsun? sen ol final !!
Sen kalitesiz demişsin ondan olmamış attımBana mı diyorsun izlediğin dizi DE diye? Hayatımda 1 saniyesini bile izlemedim ben DE'nin.
SNY çok çok kötü gittiği için kötü gitti demişim, ab'de 1,5 reyting 3,5 share almış, diğer gruplarda da kötü gitmiş, daha final olmasın da ne yapsın?
Öööööööf Diriliş ne toto yakmış bee Kadın dizilerinin kitlesiyle Diriliş kitlesini kıyaslıyorlar lan ahahahaha Ulan Diriliş'in bu sezonu olmayacaktı sırf kitlesinin baskısıyla bir sezon dah uzattılar normalde 3. sezon sonu bitireceklerdi Böyle bir kararlı ve konsolide kitleyi en son Vadi'de görmüştük. Daha kış gelmeden bu oranları alıyorsa Ocak ayında falan kendi rekorunu ve tüm zamanların rekorunu kırması işten bile değil.
Gerçekleri haykırmaya devam edeceğim.Sende Kim Kardaşyan gibi toto vardır ben laf atsam ne olacak teflon tava gibi asla yanmaz
Okudum yok bir tek. Onu da sen at bariBir mesajın ile alınabilecek tüm tepkileri almışsın, helal olsun.