25 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Uzun zaman sonra hareketli bir reyting konusu yaşadık. :A

Öööööööf Diriliş ne toto yakmış bee :A Kadın dizilerinin kitlesiyle Diriliş kitlesini kıyaslıyorlar lan ahahahaha :F Ulan Diriliş'in bu sezonu olmayacaktı sırf kitlesinin baskısıyla bir sezon dah uzattılar normalde 3. sezon sonu bitireceklerdi :) Böyle bir kararlı ve konsolide kitleyi en son Vadi'de görmüştük. Daha kış gelmeden bu oranları alıyorsa Ocak ayında falan kendi rekorunu ve tüm zamanların rekorunu kırması işten bile değil. :)

Uzun zaman sonra hareketli bir reyting konusu yaşadık. :A
Ertuğrulum şahlandı sonuçta :Z:Z:Z
1731685.jpg

@denizz19 ne diyor bu ? Ben bu arkadaşımızı tanımadığım için sana sordum ama ? Kendisinin izlediği dizi Diriliş gelmiş burda kalite den bahsediyor !! Şaka gibi resmen.. acaba sen seven ne yapmaz ki acaba yi 1 bölüm olsun bile seyrettin mi ki ?? Hadi onu da geçtim bir fragmanina bile hiç denk geldin mi ?? Sen benim hiç izlemedigim, hakkında bilgi sahibi olmadığım bir dizi hakkında yorum yaptımi duydun mu hiç ? Duyamazsin da Zaten.. gelmişsin burada direkt final diyorsun? sen ol final !!
Bana mı diyorsun izlediğin dizi DE diye? Hayatımda 1 saniyesini bile izlemedim ben DE'nin.
SNY çok çok kötü gittiği için kötü gitti demişim, ab'de 1,5 reyting 3,5 share almış, diğer gruplarda da kötü gitmiş, daha final olmasın da ne yapsın?

Bana mı diyorsun izlediğin dizi DE diye? Hayatımda 1 saniyesini bile izlemedim ben DE'nin.
SNY çok çok kötü gittiği için kötü gitti demişim, ab'de 1,5 reyting 3,5 share almış, diğer gruplarda da kötü gitmiş, daha final olmasın da ne yapsın?
Sen kalitesiz demişsin ondan olmamış attım :A

Öööööööf Diriliş ne toto yakmış bee :A Kadın dizilerinin kitlesiyle Diriliş kitlesini kıyaslıyorlar lan ahahahaha :F Ulan Diriliş'in bu sezonu olmayacaktı sırf kitlesinin baskısıyla bir sezon dah uzattılar normalde 3. sezon sonu bitireceklerdi :) Böyle bir kararlı ve konsolide kitleyi en son Vadi'de görmüştük. Daha kış gelmeden bu oranları alıyorsa Ocak ayında falan kendi rekorunu ve tüm zamanların rekorunu kırması işten bile değil. :)

Bir mesajın ile alınabilecek tüm tepkileri almışsın, helal olsun. :A

rJJMQ3.png

Gerçekten Dirilişin aldığı reyting beni hayrete düşürüyo daha sezonun ilk bölümünden 16 reyting ne abi bu sezon anlaşılan 20 civarına yükselecek 😵

Puhahaha yine karı dizisi kitlesi sallamaya başlamış :A ATV'ye ceza gelse EDHO'yu siyah ekranla izleyecek 9 reytinglik kemik kitlemiz var, siz 3 reytingle yayından kaldırılmıştınız hatırlatırım :F