Star bence haftada 3 gün ders versin diğer kanallara.
Yalan Dünya hiç hepsi reklamda olurken devam etmedi. Etse şimdi kesin 6 almıştı. Bir Medcezirin reklamında 5`e ulaşıyor buna Karagül de eklenince kesin 6 alırdı.
her dizi öyle be aga 22.45 de reklama girer başlar 5 dk oynar sonra yine 15 dk reklam başlar biter ne abarttınız ya Allah ım yarabbim hepsi aynı 15 dk reklamın hala konuşulması aıl alır gibi değilKanal D yine saçmalamış. Son 30 dk. reklamlı mı gider dizi. 5 gördükten sonra reklam vermekle hata ettiler.
Aga Medcezir'in taktiği örnek alsınlar biraz Arka Sokaklar gibi boşlukta uçma taktiği bak 10 gördü. Medcezir akıllı reklam taktiğiyle her anlık yükseldi ama Yalan Dünya yükselemedi.her dizi öyle be aga 22.45 de reklama girer başlar 5 dk oynar sonra yine 15 dk reklam başlar biter ne abarttınız ya Allah ım yarabbim hepsi aynı 15 dk reklamın hala konuşulması aıl alır gibi değil
Atv`den bir tek Karadayıyı izliyorum ama o da ders yüzünden netten.Atvde çok iyi bu konuda bence.
Sondaki reklamı söylümiyorum zaten o haklı reklam. Ben 90 dakika reklamsız gitsin diyorum. Biraz diğer yapımların reklamından faydalansın.her dizi öyle be aga 22.45 de reklama girer başlar 5 dk oynar sonra yine 15 dk reklam başlar biter ne abarttınız ya Allah ım yarabbim hepsi aynı 15 dk reklamın hala konuşulması aıl alır gibi değil
oha yd 30 dk reklam verince son sahneyi 3.kez izliyoz vışşhhh ilk kez gördüm böyle bişi
Atv`den bir tek Karadayıyı izliyorum ama o da ders yüzünden netten.
Ama Cumalar ekran başında oluyorum Starın düzenine hayran kaldım yeminle.
Kanal D biraz akıl alsın.
20.45-21.00
21.45-22.00
22.45-23.00
23.00-23.15
Bu düzenle maksimum 45 dakika reklamsız gidilir.
Star (misal olarak veriyorum net değil)
21.05-21.20
22.45-23.00
Misal olarak verdim çünkü zamanını tam bilmiyorum bu şekilde 95 dakika reklamsız.
Sondaki reklamı söylümiyorum zaten o haklı reklam. Ben 90 dakika reklamsız gitsin diyorum. Biraz diğer yapımların reklamından faydalansın.
ben ilk kez gördümYazın Bir Aşk Hikayesi'nde de öyle oluyordu.
Reytinglere kötü etki. 😡oha yd 30 dk reklam verince son sahneyi 3.kez izliyoz vışşhhh ilk kez gördüm böyle bişi
Ben aynısını tüm sene boyunca gördüm öbgzk'deoha yd 30 dk reklam verince son sahneyi 3.kez izliyoz vışşhhh ilk kez gördüm böyle bişi
İntikamda bu işi iyi bile Hakan sayesinde devre dışı bırakılıyordu da Medcezirde ne olacak bilmiyorum.medcezir ve intikamda kocaman villalara adamlar giriyor peki bu evlerde güvenlik kamera yokmu arkadaş
4 kuşak olur zaten reklam.Yalan Dünya 5. kuşak reklamına girmedi 😱
Dizi az reklam veriyor!
ben geçen sene my-lale devri-yd izledim 3 ünde de yoktuBen aynısını tüm sene boyunca gördüm öbgzk'de
Orada zaten misal yazmıştım böyle tepkiyi bekliyordum. Sadece 1 kuşağı misal olarak yazdım.Şaka mı yapıyorsun? Medcezir bugün reklamlı gitti.