25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D yine saçmalamış. Son 30 dk. reklamlı mı gider dizi. 5 gördükten sonra reklam vermekle hata ettiler.
her dizi öyle be aga 22.45 de reklama girer başlar 5 dk oynar sonra yine 15 dk reklam başlar biter ne abarttınız ya Allah ım yarabbim hepsi aynı 15 dk reklamın hala konuşulması aıl alır gibi değil

her dizi öyle be aga 22.45 de reklama girer başlar 5 dk oynar sonra yine 15 dk reklam başlar biter ne abarttınız ya Allah ım yarabbim hepsi aynı 15 dk reklamın hala konuşulması aıl alır gibi değil
Aga Medcezir'in taktiği örnek alsınlar biraz Arka Sokaklar gibi boşlukta uçma taktiği bak 10 gördü. Medcezir akıllı reklam taktiğiyle her anlık yükseldi ama Yalan Dünya yükselemedi.

Atvde çok iyi bu konuda bence. :D
Atv`den bir tek Karadayıyı izliyorum ama o da ders yüzünden netten.

Ama Cumalar ekran başında oluyorum Starın düzenine hayran kaldım yeminle.

Kanal D biraz akıl alsın.

20.45-21.00
21.45-22.00
22.45-23.00
23.00-23.15

Bu düzenle maksimum 45 dakika reklamsız gidilir.

Star (misal olarak veriyorum net değil)

21.05-21.20
22.45-23.00

Misal olarak verdim çünkü zamanını tam bilmiyorum bu şekilde 95 dakika reklamsız. :)

Sondaki reklamı söylümiyorum zaten o haklı reklam. Ben 90 dakika reklamsız gitsin diyorum. Biraz diğer yapımların reklamından faydalansın. :D

Karagül bu anlık 11 görebilir söyleyeyim. Tatar da yükselemezse reklam geçmiş olsun. Yd ve Medcezir reklam olacak.

oha yd 30 dk reklam verince son sahneyi 3.kez izliyoz :F vışşhhh ilk kez gördüm böyle bişi :F

Yalan Dünya 5. kuşak reklamına girmedi 😱
Dizi az reklam veriyor!

Atv`den bir tek Karadayıyı izliyorum ama o da ders yüzünden netten.

Ama Cumalar ekran başında oluyorum Starın düzenine hayran kaldım yeminle.

Kanal D biraz akıl alsın.

20.45-21.00
21.45-22.00
22.45-23.00
23.00-23.15

Bu düzenle maksimum 45 dakika reklamsız gidilir.

Star (misal olarak veriyorum net değil)

21.05-21.20
22.45-23.00

Misal olarak verdim çünkü zamanını tam bilmiyorum bu şekilde 95 dakika reklamsız. :)

Sondaki reklamı söylümiyorum zaten o haklı reklam. Ben 90 dakika reklamsız gitsin diyorum. Biraz diğer yapımların reklamından faydalansın. :D

Şaka mı yapıyorsun? Medcezir bugün reklamlı gitti.

medcezir ve intikamda kocaman villalara adamlar giriyor peki bu evlerde güvenlik kamera yokmu arkadaş

medcezir ve intikamda kocaman villalara adamlar giriyor peki bu evlerde güvenlik kamera yokmu arkadaş
İntikamda bu işi iyi bile Hakan sayesinde devre dışı bırakılıyordu da Medcezirde ne olacak bilmiyorum.

Yalan Dünya 5. kuşak reklamına girmedi 😱
Dizi az reklam veriyor!
4 kuşak olur zaten reklam. :D

Aslında 5 kez girdi. Ama ilki blok reklam olmadı. 14 dakika+1 dakika reklam oldu. :)