ya lütfen ama yalan dünya süresi uzasa ab de 1 olur dedin tamam uzadı süresi düştü
şimdide tanıtımını az olmasını söylüyorsun kurtlar vadisi de 1 tane veriyor ama aldığı reyting ortada
Öncedende dediğim gibi 2 karakter geldi diziye onun için başta biraz fazla izlendi şimdide düşüş yaşadı.ama tabi Engin Günaydın yada Binnur Kaya gelse yükselir baya reytingleri ama şimdi zor ama kanalını memnun eder bu oranlar çünkü ab de kanalın en çok izlenen 2 dizisi çalıkuşu ile birlikte
Medcezire gelecek olursak ab de çok az yükselmiş dediğin geçen hafta 7.26 almış bu hafta 9 a dayanmış az farkla 9 alamamış arada
1.50 tan fazla reyting var ve sen az artmış diyorsun ya pes valla
beyaz show a güneşi beklerken bile katıldı 6 alamadı bundan sonra hiç alamaz hıı galatasaray takımını full beyaz show çıkarırsa tabi alır
karagül gerçekten büyük bir çıkış yakalayıp 1 olmuş totalde bence ilerki haftalarda medcezirden heyecanlı bir senaryo gelmesse ve karagüle özcan deniz gelirse rahat 10 u geçer hatta haftalıklarda 2 olur.
Medceziri gerçekten tebrik ederim çok heyecanlı bir bölüm değildi ama totalde 2 ab de ise 1 olmuş hemde 8.97 reytingle(9 demedim
)özeti ise 2 olmuş hemde büyük bir oranla.(medceir haftalıklarda my ı geçti.)
Yalan Dünya totalde kötü ab de ise fena gitmemiş.Gerçi ab de aldığı oranlar iyiye işaret.Ama gülsenin bazı değişiklikler yapması lazım dizide baya bi değişiklkik istiyor.Anlamıyorum ki diziyi orçun eskiden yavaş nurhayat ise çok hızlı konuşuyordu şimdi ise orçun hızlı nurhayat yavaş konuşmaya başladı.
Bende özledim ise totalde çok düşük oranlar almasına karşın ab de gayet iyi gitmiş(zaten ben demiştim hem ab hemde sosyal medya dizisi olacak diye)
Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama star haber bu aylarda biraz hatta baya reytinglerini arttımış nedenini bilen varmı acaba?