25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendi yorumlarını bir oku gerçekten melek gibisin hiç kışkırtman yok. Haklısın. Ben Kanal D'ciler ile iyi geçiniyorum Bkz : Revan herkese laf sokma gibi bir derdim de yok zaten.
Yazdığın çoğu mesaja cevap verseydim tartışma başlardı başkalarına kışkırtıcı veya başka yakıştırmalar yapmak yerine önce kendine bakmanı öneriyorum. :) :)
Forumda senin dışında kimseyle ciddi tartışmalara girmedim biliyor musun? Sebebi çok alıngan olman ve her yerde göndermeler yapman. Diğer insanlar önemli değil. Burada ikimizden bahsediyoruz. Ben ne zaman seni kışkırtmışım Allah aşkına bulur musun öyle mesajlar. Yakup'un bir mesajını beğendim diye bana demediğini bırakmadın ve uzun süre küs kaldık. Sana kırgın olduğumu söyledim. Senden bir özür ya da barışma hamlesi bekledim yapmadın. O süreçte oraya buraya yazdığın mesajlarla beni kışkırtmaya devam ettin. Neyse çok uzun mesaj yazdım yine. Anlaşamıyorsak anlaşamıyoruzdur. Zorlamanın alemi yok.

Forumda senin dışında kimseyle ciddi tartışmalara girmedim biliyor musun? Sebebi çok alıngan olman ve her yerde göndermeler yapman. Diğer insanlar önemli değil. Burada ikimizden bahsediyoruz. Ben ne zaman seni kışkırtmışım Allah aşkına bulur musun öyle mesajlar. Yakup'un bir mesajını beğendim diye bana demediğini bırakmadın ve uzun süre küs kaldık. Sana kırgın olduğumu söyledim. Senden bir özür ya da barışma hamlesi bekledim yapmadın. O süreçte oraya buraya yazdığın mesajlarla beni kışkırtmaya devam ettin. Neyse çok uzun mesaj yazdım yine. Anlaşamıyorsak anlaşamıyoruzdur. Zorlamanın alemi yok.
Aynen tek suçlu benim ok.

Arkadaşlar gerçekleri görelim. Yalan Dünya bu hafta düşmüş, haftaya dahada düşer 2 hafta sonra yayından kaldırılır. Eğer diziyi Star alırsa +10 reytingle devam eder :ok:

Ben iki grupta da yükselir diye tahmin etmiştim doğrusu. Bölümü de izleyince emin oldum.
Ama Kanal D'de bu hafta genel bir düşüş söz konusu hemde dün ki bölümü çok Total izleyicisie hitap etmiyordu o yüzden düşeceğini tahmin etmiştim biliyordum.

Ama Kanal D'de bu hafta genel bir düşüş söz konusu hemde dün ki bölümü çok Total izleyicisie hitap etmiyordu o yüzden düşeceğini tahmin etmiştim biliyordum.
Pazartesi de bu tür düşüşü olmuştu. Gülseden bir hamle bekliyorum. İyi bölüm yazmakla olmuyor. E Acunları da yok çağırsınlar diziye. Ne yapsınlar bilemedim. :)

yalan dünyaya bi sen gülüyosun zaten even kardeş gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum :)
karagül geçince nedense kışkırtın hemen milleti dizinin başarısı ortada ben o dizi başlamadan önce yaptığım yorumu hatırlıyorum (başlamasına gerek yok tutması imkansız) ve şimdi helal olsun demekten başka bir yorum yapamıyorum ki dizinin herhangi bikaç sahnesine rastladığımda da(fox u binde bir izlerim hatta hiç :d) dizinin oyunculukları çekim kalitesi falan müthiş dizi son derece kaliteli çekememezliği bırakın artık yav nedir bu

Kanal D sitesinde Yalan Dünya yayından kaldırıldı yazmış arkadaşlar. Ok. :)

Yalan Dünyay'la niye uğraşınıyonuz bu kadar anlamadım(b)
düşmüş olabilir normaldir

karagül başlamadan önce yaptığım yorumlara bakıyorum şimdi :D

tutacağını sanmıyorum belki süpriz yapar :D

bikaç yorumum daha olacak ama bulamadım :d

kimsenin uğraştığı yok aga diğer dizilere çamur atmaya çalışınca ve kötüleyince ve de en önemlisi reyting farkını kabullenemeyince cevap veriyo arkadaşlar bu kadar :) karagül 9 yd 3 reytign almış açık ve net

Dizi Starda değil diye galiba. :)

1 reyting düşünce diziyi yayından kaldırıyorlar. İçindeki reklamlarda haberleri yok. :)

Gülse yine yapar hamlesini yükseltir diziyi. Komedi dizilerinden istikrar beklemek hata olur. 14 aldığı dönemde bile bir hafta 10, bir hafta 12, bir hafta 14 almışlığı var. :)

karagül başlamadan önce yaptığım yorumlara bakıyorum şimdi :D

bikaç yorumum daha olacak ama bulamadım :D

kimsenin uğraştığı yok aga diğer dizilere çamur atmaya çalışınca ve kötüleyince ve de en önemlisi reyting farkını kabullenemeyince cevap veriyo arkadaşlar bu kadar :) karagül 9 yd 3 reytign almış açık ve net
Yuvarlayınca 3 mü oluyor? (b) Benim bildiğim matematikte 3.50+ yuvarlayınca 4, 3.50- yuvarlayınca 3 oluyor ama yeni bir hesapsa bu bilemem. :)

Kimsenin uğraştığı yok aga diğer dizilere çamur atmaya çalışınca ve kötüleyince ve de en önemlisi reyting farkını kabullenemeyince cevap veriyo arkadaşlar bu kadar :) karagül 9 yd 3 reytign almış açık ve net

Aynen aga. :D Onlar istedikleri diziye çamur atıp dururlar, büyük büyük konuşurlar. :)))) Ama kendi dizleri dip yapınca başkalarını suçlarlar, bahane bitmez. :F

Ne demişler "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme." :))))):J

Araştırınca gördüm. Kasmaya gerek yok arkadaşlar. Geçen sene de iniş çıkışlar olmuş. Tam da bu dönemde Totalde 4, A/B`de 6 reytinge düşmüş, sonraki hafta totalde 4.93, A/B`de 9.45 reytinge çıkmış.

Sonra Pazartesi A/B`de 5`e kadar düşmüş, sonraki hafta 7 almış. Yani iniş çıkışlar normaldir. Hemen kışkırtmak için atlamayın. Hele ki, bu bir komedi dizisiyse, bir de karşısında en benzer kitleli dizi varsa düşmesi çok normal.

4 diyelim biz ona haklısın :D
Geçen sene Tatar Ramazan aynı gün olsa Tatar ezer dediğini hatırlıyorum ben de. Görüldüğü gibi Tatarı bulana aşk olsun. Ben demiştim millet diziyi unutur diye. :)

reyting sonuçlarına vışhhh :F karagül napmış öyle totalde 😱 medcezrin ab de artmasını o 3. fragmandan sonra bekliyordum
yd ab de de düşmüş vışşhh zerrin varken düşüyorsa bu reytingleri ölçenler kuzey kutbunda ölçüm yapsın:T:dila show için iyi gidiyor:) tatar ve hs çok kötü gidiyor atv niye sabrediylor acep (b)

Bu arada Cuma bu sene en az Tv izlenen gün galiba. TVR en az Cumada. En çok haftaiçi ve Pazarda oluyor galiba. Acaba haftasonu insanlar dışarı falan çıktığı için mi TVR bu günlerde düşük oluyor? (b)

Yalan Dünyanın AB zirveyi alacağı söyleniyordu ama görüldüğü gibi fark çok fazla. :D

millet ne ka meraklı şu drama dizisi beni duygulandırmıyor şu komedi dizisi beni güldürmüyor izlenmiyorlar demeye onlara sorsalkar milli maçlara fark atan yaprak dökümü de izlenmiyordu :F