25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ilk bölümünden beri aynı şeyi diyorum. Sen forumda çok olmadığın için bilmezsin. Karagül ağır total ve klişe dizi dediğimi herkes bilir. Bu haftalık bir durum değil bu. @mrt-06 iyi bilir mesela.

Fragmandaki tokatı görünce zaten yükseliş bekliyordum.

Forumda yeterince varım ve bu haftaya özel olmadığını, her hafta aynı şeyi dediğini de çok iyi biliyorum. Dizinin müzikleriyle ilgili olan konuya bile ağır total,klişe vs. yazıyorsun. :)

Saygı çok önemli tartışmada haklısın çok.. :)

Ayrıca en çok kışkırtıcı mesaj yazmıyorum deyip yazanlardan korkacaksın.. :)

Şahsen ben kışkırtılmadığım sürece kimseyi kışkırtmam. :) Ama durup dururken nefretle yazılan karalama mesajlarına karşı benim de bir cevap hakkım doğuyor tabii. :)

Ben ilk bölümünden beri aynı şeyi diyorum. Sen forumda çok olmadığın için bilmezsin. Karagül ağır total ve klişe dizi dediğimi herkes bilir. Bu haftalık bir durum değil bu. @mrt-06 iyi bilir mesela.

Fragmandaki tokatı görünce zaten yükseliş bekliyordum.
Karagül'ün konusu çok farklı ve başarılı bir yapım oldu uzun vadede yani 1 sezon rahatlıkla yüksek oranlar alır ama konaklı dizileri çok uzatınca düşüş kaçınılmaz tabii ama dizi şuan için eleştirecek bir yanı yok bence. :) :)

Forumda yeterince varım ve bu haftaya özel olmadığını, her hafta aynı şeyi dediğini de çok iyi biliyorum. Dizinin müzikleriyle ilgili olan konuya bile ağır total,klişe vs. yazıyorsun. :)
Doğru söze ne denir ki? Olmayan şeyi mi yazayım. Dizinin konusu çok orjinal falan mı yazayım? Küçük Gelin tarzı bir dizi işte. STV'de olsaydı A/B'si daha düşük olurdu.

Doğru söze ne denir ki? Olmayan şeyi mi yazayım. Dizinin konusu çok orjinal falan mı yazayım? Küçük Gelin tarzı bir dizi işte. STV'de olsaydı A/B'si daha düşük olurdu.

Benim sana demek istediğim şu; diziyi izlemiyorsun ama hakkında dünyanın eleştirisini yapıyorsun. Bir de forumda başka üyeler yaptı mı böyle bir şeyi onlara söylersin izlemediğiniz dizi hakkında yorum yapmayın diye. Aynısı senin için de geçerli. Benim sözüm bu kadardır.

Alakası yok sadece konakta geçiyor dizi öyle görünüyor. Doğu batı çatışması var dizide. Senaryo, prodüksiyon, çekim kalitesi, oyunculuklar fark atar Küçük Gelin ve Adını Kalbime Yazdım'a..

Alakası yok sadece konakta geçiyor dizi öyle görünüyor. Doğu batı çatışması var dizide. Senaryo, prodüksiyon, çekim kalitesi, oyunculuklar fark atar Küçük Gelin ve Adını Kalbime Yazdım'a..

Kesinlikle katılıyorum. @EveN tutturmuş Küçük Gelin'e benziyor diye. Yanına yaklaşamaz Karagül'ün. @EveN kolayına kaçtığı için hemen FOX'u ve diziyi kötülüyor her zaman olduğu gibi. :)

Benim sana demek istediğim şu; diziyi izlemiyorsun ama hakkında dünyanın eleştirisini yapıyorsun. Bir de forumda başka üyeler yaptı mı böyle bir şeyi onlara söylersin izlemediğiniz dizi hakkında yorum yapmayın diye. Aynısı senin için de geçerli. Benim sözüm bu kadardır.
Yalan Dünya ile ilgili yapılan yorumlara da sert çıksan keşke. Geçen sene izlemişliğim var zaten diziyi. Fragmanı görünce bile anlıyorum zaten.

O yüzdem her iki grupta da onlardan yüksek alıyor. Küçük Gelin gibi olsaydı zaten 2 alırdı A/B'de. Aynı zamanda kanal avantajı da var tabiiş (A/B olarak)

Kesin hiç başlatmadığına 100'de 100 eminim. :) :)
Neyse yine tartışmayalım. Şu anda bile beni kışkırtıyorsun. Benim göndermelerim sana değildi aslında ama yine üzerine alındın demek ki. :) Ben ne zaman bir tartışma başlattım söyler misin? Asıl sen her fırsatta sürekli bana göndermeler yaptın. Nedense Kanal D hayranı olmam seni rahatsız ediyor ve bunun sebebini gerçekten anlamıyorum. Ayrıca forumda Kanal D fanı kim varsa onlardan da rahatsız olup onlara da göndermeler yapıyorsun. Benim bir tartışma başlatmam için çok üzerime gelinmiş olması lazım. Gereksiz yere de kimseyi kışkırtmam.

FOX Türkiye ‏@FOXTurkiye
Karagül dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile zirveye oturdu. Tüm izleyicilerimize ve takipçilerimize teşekkür ederiz!

apbs.twimg.com_media_BXfsA_rCMAEM_E2.jpg

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BXfsA_rCMAEM_E2.jpg
    apbs.twimg.com_media_BXfsA_rCMAEM_E2.jpg
    36.2 KB · Hit: 281
Yanlız dünkü bölümü harikaydı Yalan Dünyanın. Düşüşü çok anlamsız. Bu hafta Kanal D`nin zaten yükselen dizisi yok niyeyse gerçekten tuhaf bir durum.

Neyse yine tartışmayalım. Şu anda bile beni kışkırtıyorsun. Benim göndermelerim sana değildi aslında ama yine üzerine alındın demek ki. :) Ben ne zaman bir tartışma başlattım söyler misin? Asıl sen her fırsatta sürekli bana göndermeler yaptın ama hiçbirine cevap vermedim. Nedense Kanal D hayranı olmam seni rahatsız ediyor ve bunun sebebini gerçekten anlamıyorum. Ayrıca forumda Kanal D fanı kim varsa onlardan da rahatsız olup onlara da göndermeler yapıyorsun. Benim bir tartışma başlatmam için çok üzerime gelinmiş olması lazım. Gereksiz yere de kimseyi kışkırtmam.
Kendi yorumlarını bir oku gerçekten melek gibisin hiç kışkırtman yok. Haklısın. Ben Kanal D'ciler ile iyi geçiniyorum Bkz : Revan herkese laf sokma gibi bir derdim de yok zaten.
Yazdığın çoğu mesaja cevap verseydim tartışma başlardı başkalarına kışkırtıcı veya başka yakıştırmalar yapmak yerine önce kendine bakmanı öneriyorum. :) :)

Arka Sokaklar da bu akşam yükselmek yerine düşerse artık gerçekten TNS sonuçlarına güvenim kalmayacak. Zaten bugün güvenimi biraz sarstı.

Piyasada Yalan Dünya gibi komedi dizisi yok. Bir hafta en çok izlenen komedi oluyor, bir hafta çakılıyor. Daha geçen hafta iki grupta da 2-3 alan Doksanlara geçildik bu hafta. Pes! Aniden Doksanlar 6 reytinge fırladı...

Eyvah eyvah telaşlar, bahaneler başlamış. :F Gerçekleri görmeye başlasalar bu kadar zor olmayacak aslında. :F:gangnam:

Pis Tns. :bağır::oley::J

3.5 saat boyunca aynı komedi dizisini ekranda tutmak dünyada sadece bizde vardır herhalde. Daha önce görmüştük ama Yalan Dünya eskisi kadar güçlü değil, şimdi rakiplerle daha az karşılaşması avantaj. Bence gelecek haftalarda da bu ayarda gider. 22.45 falan olur anlaşılabilir ama 23.15 aşırı geç.

Dizinin süresi uzun süresi. :))) Gülse yazacak bi şey bulamıyor artık. Dünkü bölüm çok güzeldi reytingin düşmesi anlamsız diyenler kendini kandırır. :X Bölüm her zamanki gibi sıkıcıydı. :) Düşüş de fazla değil zaten 6 küsürden 5,5'e düşmüş...

İlk olarak şunu diyebilirim ki , kayıp'ın ahı tuttu yalan d ve beyaza :kiki:

Baştaan beri deniliyodu, " yalan dünya 23.15 te bittiğinde 4 altına düşmüyodu deniliyodu, düştü!
Kitlesi çok sağlam , kanalın en sağlam ab kitlesine sahip deniliyodu, lakin daha med cezirin özetini geçtim, ağır totel diye nitelendirdiğimiz karagülü bile geçememiş. :d cidden çok sağlam kitle bu mu? :d
Özetli özetli dendi, kayıp önünü kesiyor dendi, dedikleri gibi de oldu lakin şok düşüş yaşandı.:d

Hele beyaz'a nedemeli? Kayıp yine önünü kesiyor dendi de ne oldu :kiki: totelde ilk 20'ye girememiş :d daha da düşmüş. Artık aynı tip mimikler, cevaplar vs kurtarmıyor bu programı..

Kısacası kayıp iki yapımında önünü kesiyo deniliyodu, lakin ikisinide ayakta tutan oymuş :kiki:

Karagül 9 reytingide geçmiş, büyük tebrik. Med cezir bu saatten sonra karagülün totelde rakibi olamaz :d hele ab de yalan d yi bile geçmiş, cidden tebrikler :)

Med cezir totelde karagülün bayağı bi gerisinde, :d ab de açık ara zirvede ama.

Tatar ramazan ve dila hanım son bölümlerini yaşıyolar.. Bitmeleri çok yakın :)))))

Huzur sokağı da çok kritik bi durumda..

Bende özledim totelde vasat, ab de iyi başlamış ama bi kaç haftaya ab side düşer.:d

Kısacası fazla eminlik şok etkisi yaşattı. :d