25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully aga senin son kanal reytingleirnden haberin yok galiba fox ile kanal d arasında 0.5 bile fark yoktu şu reytinglerden sonra fox kesin geçmiştir kanal d yi

Sadece 1 mesaj yazarım gereken kişiler gereken payı çıkarır.

Starda bir dizi düşüncü.

Gelecek hafta toparlanır. :) Gelecek hafta yükselişe geçer. :) Çok normal. :)

Yalan Dünya düşünce.

Tipler bayık :))) Sıktı artık. :))) Gelecek hafta yayından kaldırılır :)))

Öyle ki konu Star olunca millet benzer kitleli diziler yoktur diyor. :)

Gelecek hafta hatırlatırız bu mesajları. O zaman da kesin 1 haftalık yükseldi derler. Herşeye bir cevap var. Yalan Dünyanın korkacağı rakip yok. Zamanında nasıl Survivoru Totalleştirdiyse, Medceziri de 3. Bölümündeki gibi totalleştirir yine. 1 öpüşme koyarak ergenlerin kalbi kolay çalınır. O.C izlemesek yutarız. Orda böyle bir sahne yoktu. Yalan Dünya geliyor ya rüya olarak ekleyelim demişler. :))))))

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende öyle dedim ama Kanal D'yi çok seviyor, zarar görsün istemiyor :) @Bully
Geçen sezona da düşük başlamıştı Kanal D. Sonradan toparlandı. Yine öyle olacaktır. :) Ayrıca @takas aga o dediğin olay bayrama denk gelmişti ama doğru şimdi. Bu aralar Kanal D Fox karşısında zorlanabilir. Totalde durumu iyi değil. Ama yine de Fox'a geçilmez işte. :)

Geçen sezona da düşük başlamıştı Kanal D. Sonradan toparlandı. Yine öyle olacaktır. :) Ayrıca @takas aga o dediğin olay bayrama denk gelmişti ama doğru şimdi. Bu aralar Kanal D Fox karşısında zorlanabilir. Totalde durumu iyi değil. Ama yine de Fox'a geçilmez işte. :)

Ama yine de FOX'a geçilecektir bence. Çünkü Kanal D'nin yeni dizileri bekleneni tam olarak vermedi @Bully . Bunu Ekim reytinglerinde tam olarak göreceğiz

Güneşi Beklerken geçen hafta Medceziri haftalıklarda sollayınca herkes: Bir haftalık bir durum düşüncesiyle sevgi kelebeği olmuştu ama şu an Yalan Dünya asla zirvede olamaz diye coşmuşlar. :)

Karagülü saymıyorum bile. A/B'de rakipimiz bile değil. 1 haftalık geçmiş. Yaşasın sevincini. Zaten total ile A/B arasındaki 4 reytinglik fark ben klişe ve ağır totalim diye bağırıyor, Gelecek hafta Yalan Dünya bu farkı 5 yapıp iyice ağırlaştırır. :)

O değilde Medcezir'in işi gücü yok komedi dizisi için öpüşme sahnesi yapsınlar. Bir de öpüşme OC'de yokmuş. Birebir uyarlayacak halleri yok ya. :)

Güneşi Beklerken geçen hafta Medceziri haftalıklarda sollayınca herkes: Bir haftalık bir durum düşüncesiyle sevgi kelebeği olmuştu ama şu an Yalan Dünya asla zirvede olamaz diye coşmuşlar. :)

Karagülü saymıyorum bile. A/B'de rakipimiz bile değil. 1 haftalık geçmiş. Yaşasın sevincini. Zaten total ile A/B arasındaki 4 reytinglik fark ben klişe ve ağır totalim diye bağırıyor, Gelecek hafta Yalan Dünya bu farkı 5 yapıp iyice ağırlaştırır. :)

Gerçekten emeğe saygın yok bence. Ne var şu Karagül'e hep aynı şeyleri yazıyorsun? Ağır total, klişe vs. Bir de başkalarına objektiflik dersin ama sen izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutuyorsun, sırf senin sevdiğin diziye geçildi diye böyle davranıyorsun...

O değilde Medcezir'in işi gücü yok komedi dizisi için öpüşme sahnesi yapsınlar. Bir de öpüşme OC'de yokmuş. Birebir uyarlayacak halleri yok ya. :)
10. Bölüme kadar birebir uyarlanacaktı. :) Eee Yalan Dünya bu. Daha 6. Bölümden döndürdü hepsini. Pazartesi de 5 aldığı olmuştu. Küçük bir hamleyle 8'e fırlamıştı. Tabii her kanalın Acunu yok ki soksun yapımına fırlatsın reytingleri. :)

Sanırsam Fox'un bir numaralı hayranıyla. :) Olsun kışkırtma olmadığı sürece saygı kuralları çerçevesinde tartışmak iyidir. :)
Saygı çok önemli tartışmada haklısın çok.. :)

Ayrıca en çok kışkırtıcı mesaj yazmıyorum deyip yazanlardan korkacaksın.. :)

Sadece 1 mesaj yazarım gereken kişiler gereken payı çıkarır.

Starda bir dizi düşüncü.

Gelecek hafta toparlanır. :) Gelecek hafta yükselişe geçer. :) Çok normal. :)

Yalan Dünya düşünce.

Tipler bayık :))) Sıktı artık. :))) Gelecek hafta yayından kaldırılır :)))

Öyle ki konu Star olunca millet benzer kitleli diziler yoktur diyor. :)

Gelecek hafta hatırlatırız bu mesajları. O zaman da kesin 1 haftalık yükseldi derler. Herşeye bir cevap var. Yalan Dünyanın korkacağı rakip yok. Zamanında nasıl Survivoru Totalleştirdiyse, Medceziri de 3. Bölümündeki gibi totalleştirir yine. 1 öpüşme koyarak ergenlerin kalbi kolay çalınır. O.C izlemesek yutarız. Orda böyle bir sahne yoktu. Yalan Dünya geliyor ya rüya olarak ekleyelim demişler. :))))))

Starda zaten 4 gün Acun geri kalan 3 gün dizi ne yapacaklar mecbuuur gidip Acunu mu övcekler :):)
Medcezir 1 hafta düşse herkes Pollyanna olur olumlu bakar.
Yalan Dünya 1 hafta düştü, utanmasalar diziyi haftaya kaldıracaklar.

Karagül'ü küçümseyemezsin, küçümsersen komik duruma düşersin. Çünkü başarısı ortada iki gruptada. Yalan Dünya'yı geçti mi geçti? Senin dizin eriyor arkadaş FOX karşısında.

Bence yaymamak hata olurdu. Tamam bu hafta yaymasaydı eğer belki daha yüksek alacaktı ama bu her hafta için geçerli değil. Defalarca görmüştük erken bitince düşüş yaşıyordu. Bence bu haftalık Medcezirin büyük etkisi var.
3.5 saat boyunca aynı komedi dizisini ekranda tutmak dünyada sadece bizde vardır herhalde. Daha önce görmüştük ama Yalan Dünya eskisi kadar güçlü değil, şimdi rakiplerle daha az karşılaşması avantaj. Bence gelecek haftalarda da bu ayarda gider. 22.45 falan olur anlaşılabilir ama 23.15 aşırı geç.

Gerçekten emeğe saygın yok bence. Ne var şu Karagül'e hep aynı şeyleri yazıyorsun? Ağır total, klişe vs. Bir de başkalarına objektiflik dersin ama sen izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutuyorsun, sırf senin sevdiğin diziye geçildi diye böyle davranıyorsun...
Ben ilk bölümünden beri aynı şeyi diyorum. Sen forumda çok olmadığın için bilmezsin. Karagül ağır total ve klişe dizi dediğimi herkes bilir. Bu haftalık bir durum değil bu. @mrt-06 iyi bilir mesela.

Fragmandaki tokatı görünce zaten yükseliş bekliyordum.