- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ondan emin olabilirsin bu hafta ki bölüm inanılmaz olacakBu hafta Kanal D dizileri düşüşe geçti. Umarım en sevdiğim dizim Güneşi Beklerken aksine yükseliş yakalar.
ondan emin olabilirsin bu hafta ki bölüm inanılmaz olacakBu hafta Kanal D dizileri düşüşe geçti. Umarım en sevdiğim dizim Güneşi Beklerken aksine yükseliş yakalar.
Fox'un Kanal D'yi geçmesi kolay değil öyle. Tamam Kanal D düşüşte ama Fox'a geçileceğini düşünmüyorum.Kesinlikle katılıyorum sana. Eğer onlar da tutmazsa FOX, Kanal D'yi rahatça geçecektir aylık karne ortalamasında.
Fox'un Kanal D'yi geçmesi kolay değil öyle. Tamam Kanal D düşüşte ama Fox'a geçileceğini düşünmüyorum.
Aynen abi heyecan dozu yüksek bir bölüm bizi bekliyor. Yarın gelse de izlesek.ondan emin olabilirsin bu hafta ki bölüm inanılmaz olacak
bizim maçta dün oynandı seyretmeme engel yok tabiki allah nasip ederseAynen abi heyecan dozu yüksek bir bölüm bizi bekliyor. Yarın gelse de izlesek.
Seni Revan'a bırakıyorum.Pazartesi'ye alınsın tekrar.
Totali bilmem hadi o da zor da abartma istersen. Ab'de Fox'un Kanal D'yi geçme ihtimalı 0. 5 reytingi geçen 1 dizisi var. Fatih Harbiye de zorlar belki.Total'de geçeceği kesin gibi, AB'de de biraz zorlasa FOX geçecek gibi. @Bully
Bizim maçta yarınmış ama saat 19:00'daymış abi. O bitince geçerim Güneşi Beklerken'e.bizim maçta dün oynandı seyretmeme engel yok tabiki allah nasip ederse
Totali bilmem hadi o da zor da abartma istersen. Ab'de Fox'un Kanal D'yi geçme ihtimalı 0. 5 reytingi geçen 1 dizisi var. Fatih Harbiye de zorlar belki.
Kimle konuşuyorsun Bully?Totali bilmem hadi o da zor da abartma istersen. Ab'de Fox'un Kanal D'yi geçme ihtimalı 0. 5 reytingi geçen 1 dizisi var. Fatih Harbiye de zorlar belki.
Eski günlerini mumla arasa da Kanal D'nin Fox'a geçilme ihtimali yok. Hele Fox, ab kanalı Kanal D'yi ab'de mi geçecek? @halukerogluFOX.Abartma kabullen işte Kanal D'nin durumu iyi olsa da eski günlerini mumla arıyor. FOX'un ise sadece Görüş Günü Kadınları dizisi kötü alıyor, ama haftaya artış yaşayacaktır dizi. @Bully
Eski günlerini mumla arasa da Kanal D'nin Fox'a geçilme ihtimali yok. Hele Fox, ab kanalı Kanal D'yi ab'de mi geçecek? @halukerogluFOX.
Sanırsam Fox'un bir numaralı hayranıyla. Olsun kışkırtma olmadığı sürece saygı kuralları çerçevesinde tartışmak iyidir.Kimle konuşuyorsun Bully?
Sanırsam Fox'un bir numaralı hayranıyla. Olsun kışkırtma olmadığı sürece saygı kuralları çerçevesinde tartışmak iyidir.