Reklam önemli değil kızmadım zaten. Ben hala anlatamadım. Her kanal illa reklama girer her saat başı. Ama önemli olan süreleri.@EveN kızma ama ne reklam verdi ki bu hafta 2 hafta önce diziden çok reklam izliyorduk bugün 2 mi 3 mü o kadar reklamlara girdi kanal Devlet Kanalı değil mecbur reklamlara girecekler mecbur.
Dün siz bugün biz aga.kışkırtma aga beni yav niye böyle anlamadım ama tüm dizilerin yarısında başlıyo büyük bi dezavantaj bari 23.00 de başlasaydı
serenay ı hiç güzel bulmuyorum benÇağatay ulusoy iyi tabi iyide sizde bir Serenay sarikaya degilsiniz. aci ama gercek. Ekrana ekmek banmaya devam 🙂
cümlede çağatay ile serenay yer değiştirince bu durum @Forumdash için geçerli oluyor
yd zerrin sahneye çıkınca yükseliyor bu kadına ayrı dizi yapmalı zaten zerrin çıkınca yükselmezse sbt tası tarağı toplasın benceKaragül uçmuş gitmiş
Tatar 2 yi bile göremiyor, 3 haftaya biter artık
Yd , med reklamdayken anca yükselmiş
Reklama girsinde dizinin ortasında girmesin az reklam veriyo diyen yok ama aynı reklam sayısını saçma sapan yerlerde dizinin ortasında veriyor hadi dram olsa beklersin reklamdan sonra ne olcak diye komedide izleyici çabuk dağılıyo 😕@EveN kızma ama ne reklam verdi ki bu hafta 2 hafta önce diziden çok reklam izliyorduk bugün 2 mi 3 mü o kadar reklamlara girdi kanal Devlet Kanalı değil mecbur reklamlara girecekler mecbur.
Aynı düzen Show TV'de ve ATV'de de var.Reklam önemli değil kızmadım zaten. Ben hala anlatamadım. Her kanal illa reklama girer her saat başı. Ama önemli olan süreleri.
Yalan Dünya bütün reklamlarında 45`te girdi.
21.45-22.00
22.45-23.00
Oysa 21.10, 22.45 olsaydı mesela tam 80 dakika reklamsız gitmiş olacaktı. Ama Kanal D bu süreyi özette kullanıyor hep...
Karagülde ki sofra ne öyle ya toktum birden acıktım resmen
aa ne ka ayıp yarın forumda karagül yoksulları dikkate almıyor konusu açılırÖyle kaç masayı devirdi Kendal.