25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağatay ulusoy iyi tabi iyide sizde bir Serenay sarikaya degilsiniz. aci ama gercek. Ekrana ekmek banmaya devam 🙂

cümlede çağatay ile serenay yer değiştirince bu durum @Forumdash için geçerli oluyor :A

@EveN kızma ama ne reklam verdi ki bu hafta 2 hafta önce diziden çok reklam izliyorduk bugün 2 mi 3 mü o kadar reklamlara girdi kanal Devlet Kanalı değil mecbur reklamlara girecekler mecbur.
Reklam önemli değil kızmadım zaten. Ben hala anlatamadım. Her kanal illa reklama girer her saat başı. Ama önemli olan süreleri.

Yalan Dünya bütün reklamlarında 45`te girdi.

21.45-22.00
22.45-23.00

Oysa 21.10, 22.45 olsaydı mesela tam 80 dakika reklamsız gitmiş olacaktı. Ama Kanal D bu süreyi özette kullanıyor hep...

Karagül uçmuş gitmiş :d
Tatar 2 yi bile göremiyor, 3 haftaya biter artık :d
Yd , med reklamdayken anca yükselmiş:)

@EveN kızma ama ne reklam verdi ki bu hafta 2 hafta önce diziden çok reklam izliyorduk bugün 2 mi 3 mü o kadar reklamlara girdi kanal Devlet Kanalı değil mecbur reklamlara girecekler mecbur.
Reklama girsinde dizinin ortasında girmesin :T: az reklam veriyo diyen yok ama aynı reklam sayısını saçma sapan yerlerde dizinin ortasında veriyor :T: hadi dram olsa beklersin reklamdan sonra ne olcak diye komedide izleyici çabuk dağılıyo 😕

Reklam önemli değil kızmadım zaten. Ben hala anlatamadım. Her kanal illa reklama girer her saat başı. Ama önemli olan süreleri.

Yalan Dünya bütün reklamlarında 45`te girdi.

21.45-22.00
22.45-23.00

Oysa 21.10, 22.45 olsaydı mesela tam 80 dakika reklamsız gitmiş olacaktı. Ama Kanal D bu süreyi özette kullanıyor hep...
Aynı düzen Show TV'de ve ATV'de de var. (b)

Tam 45 geçeleri giriyorlar reklamlara.... 🙂

FOX'un gözbebeği Karagül. :) Her hafta müthiş bölümler, müthiş reytingler. :)