Zerrin cidden çok güzel rol yapıyoryd zerrin sahneye çıkınca yükseliyor bu kadına ayrı dizi yapmalı zaten zerrin çıkınca yükselmezse sbt tası tarağı toplasın bence
Onların yüksek reytingli dizileri etkilenmez ki, zaten Yalan Dünya da A/B`de etkilenmiyor. Ben en azından totalde de yüz güldürsün diye Medcezir düzenine geçsin istiyorum. Doğru zamanlarda doğru reklam vermekle 90 dakika reklamsız gitmek.Aynı düzen Show TV'de ve ATV'de de var.
Tam 45 geçeleri giriyorlar reklamlara.... 🙂
Nihayet yükseldi Yalan Dünya. Tam yükseliyor Kanal D pat reklam. Görmüyorlar mı bunu acaba?
Karagül coşmuş bravo.
Medcezir ile Yalan Dünyanın kitlesinin benzerliğinin ispatı. Gerçekten reklam düzenini doğru ayarlayan kazanır. Twitterdaki yorumların çoğu Medcezir ve Yalan Dünyanın aynı kişi tarafından aynı günde izlenememesi ile ilgili. Ben de onlardanım.
1 ya da 2 saat sonra TV Arşivi.com'a girersen dizinin ne zaman reklamlara girdiğini görebilirsin.Dila son 5 anlikda 4u gecmis hic
Mi reklam vermedi
Belli zaten, iyi cüsse yapmış kendal o sofralar üzerindenÖyle kaç masayı devirdi Kendal.
1 dakika geri sarıyorlar diziyi. Reytingleri düşürecekler. 😡bu kez bitiyi
Aynen. Yalan Dünya ile ilgili bir arama ver. 5 tweetten en az 3`ü bununla ilgili. Pazartesi de Karadayı ile benzerdi kitleleri.SBT ve Kanal D birbirlerini takip etmiyorlar oyuzden görmuyorlar Geçen aylarda fark etmiştim, şimdi yine baktim hala birbirini takip etmiyorlar Bu arada Medcezir ile YD 'nin aynı kitle oldugu benden belli twitter'a bakman hata
Aynen geçen sene de öyledim BU sene cuma kalması iyi oldu cmts benim için daha bi boş gün Rahat rahat indir/izle modundayımAynen. Yalan Dünya ile ilgili bir arama ver. 5 tweetten en az 3`ü bununla ilgili. Pazartesi de Karadayı ile benzerdi kitleleri.
Star bence haftada 3 gün ders versin diğer kanallara.Demiştim.