25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dila son 5 anlikda 4u gecmis hic
Mi reklam vermedi

Aynı düzen Show TV'de ve ATV'de de var. (b)

Tam 45 geçeleri giriyorlar reklamlara.... 🙂
Onların yüksek reytingli dizileri etkilenmez ki, zaten Yalan Dünya da A/B`de etkilenmiyor. Ben en azından totalde de yüz güldürsün diye Medcezir düzenine geçsin istiyorum. Doğru zamanlarda doğru reklam vermekle 90 dakika reklamsız gitmek.

Nihayet yükseldi Yalan Dünya. Tam yükseliyor Kanal D pat reklam. Görmüyorlar mı bunu acaba? (b)

Karagül coşmuş bravo.

Medcezir ile Yalan Dünyanın kitlesinin benzerliğinin ispatı. Gerçekten reklam düzenini doğru ayarlayan kazanır. Twitterdaki yorumların çoğu Medcezir ve Yalan Dünyanın aynı kişi tarafından aynı günde izlenememesi ile ilgili. Ben de onlardanım. :D

SBT ve Kanal D birbirlerini takip etmiyorlar oyuzden görmuyorlar :X Geçen aylarda fark etmiştim, şimdi yine baktim hala birbirini takip etmiyorlar:F Bu arada Medcezir ile YD 'nin aynı kitle oldugu benden belli twitter'a bakman hata :F:F

1 dakika geri sarıyorlar diziyi. Reytingleri düşürecekler. 😡

SBT ve Kanal D birbirlerini takip etmiyorlar oyuzden görmuyorlar :X Geçen aylarda fark etmiştim, şimdi yine baktim hala birbirini takip etmiyorlar:F Bu arada Medcezir ile YD 'nin aynı kitle oldugu benden belli twitter'a bakman hata :F:F
Aynen. Yalan Dünya ile ilgili bir arama ver. 5 tweetten en az 3`ü bununla ilgili. Pazartesi de Karadayı ile benzerdi kitleleri. :D

Aynen. Yalan Dünya ile ilgili bir arama ver. 5 tweetten en az 3`ü bununla ilgili. Pazartesi de Karadayı ile benzerdi kitleleri. :D
Aynen geçen sene de öyledim:( BU sene cuma kalması iyi oldu cmts benim için daha bi boş gün:X Rahat rahat indir/izle modundayım:X

Tam tahmin ettiğim gibi Medcezir son anlıkda bütün kanallaın reklamda olmasının da katkısıyla uçmuş.

Valla Kanal D akıl alsın biraz Stardan. Aynı taktiği şimdi Yalan Dünya uygulasaydı kesin 6`yı geçerdi.

Medcezirin bu şekilde yükselmesi, A/B`ye de etki edecektir elbette. Zirvede olması büyük ihtimal. :)

Kanal D yine saçmalamış. Son 30 dk. reklamlı mı gider dizi. 5 gördükten sonra reklam vermekle hata ettiler.

Medcezir uçuşa geçmiş ancak bölümün son 5 dakikası hariç hareket yoktu Yamanı suçlayacak hiç bir delil yokken kadın direk geldi tokadı salladı son 2 bölüm mantık hatalarıyla dolu maalesef. :D