25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 10.41 2) STAR: 3.46 3) ATV: 3.04 4) KANALD: 2.24 5) SMNYL TV: 1.77

Ben de Özledim yerine yeni dizi yapsalardı en azından keşke. Leyla ile Mecnun izlemeyenler bir şey anlamaz bu diziden. Onu da izleyen kitle 1-2 reytinglik kitle. Bu dizi de twitterda fenomen olur olmasına ama reyting olarak olumlu bakmıyorum. İnşallah yanıltır beni.

2-3 reyting alsa yeter pahallı bir dizi değil zaten
kanal için prestijli bir yapım herşey para değil
hemde azda olsa rakip kanalda beyaza rakip çıkarmış oldu

Karagül uçmuş. Beyaz 3 dk. reklamdı. Coşar birazdan. Tatar biraz kıpırdanmış.

Kesinlikle. :D Beyaz'a gülmeyen ya kendilerini kasıyorlar ya da başka nedenlerden(!) dolayı gıcık kapıyorlar açık ve net. :D
2 - 3 bölümlük dizi için 17 yıllık bir devi harcamayı anlamıyom. Yalan Dünya arkası Beyaz gerçekten çok iyi oluyo inşallah Kanal D artık bunu bozmaya çalışmaz :T: Zaten kitleleri nerdeyse aynı birbirlerine destek olurlar :ok:

Ben de Özledim yerine yeni dizi yapsalardı en azından keşke. Leyla ile Mecnun izlemeyenler bir şey anlamaz bu diziden. Onu da izleyen kitle 1-2 reytinglik kitle. Bu dizi de twitterda fenomen olur olmasına ama reyting olarak olumlu bakmıyorum. İnşallah yanıltır beni.
Gelecek bolumlerin leyla le mecnun ile alakasi olmaz zaten izlemek cin lmyi bilmeye gerek yok kesin tutar demiyorum ama tutmazsa nedeni lm olmaz bence

beyaz showla ben de özledim aynı gün aynı saatde gıcık olmamak elde değil

Yalan Dünya iyi gitmiş Ab'de yarın zirveyi alabilir biraz izledim güzeldi. Medcezir düşük gitmiş.

Rating Kurdu ‏@RatingKurdu1 dk
Bende Özledim ilk dakikalarında 3.46 rating alarak geceye ikinci sırada başladı.

Bi de bunu 40.000+ kişi takip ediyor. Adaletsiz dünya. :(

Totalde Karagül A/B`de Medcezir zirvede olur kesin gibi bir şey. İki dizi de reklam avantajıyla darbelerini indirdiler. :)

Rating Kurdu ‏@RatingKurdu1 dk
Bende Özledim ilk dakikalarında 3.46 rating alarak geceye ikinci sırada başladı.

Bi de bunu 40.000+ kişi takip ediyor. Adaletsiz dünya. :(

Totalde Karagül A/B`de Medcezir zirvede olur kesin gibi bir şey. İki dizi de reklam avantajıyla darbelerini indirdiler. :)
Asıl anligi simdiki su adam hic bi sey anlamiyor. :T

Karagül haftaya daha da coşacak, fragman bomba gibiydi, çok heyecanlı! Avşar Film bu işi biliyor! :ok: @xBUGRAx