Ben de Özledim yerine yeni dizi yapsalardı en azından keşke. Leyla ile Mecnun izlemeyenler bir şey anlamaz bu diziden. Onu da izleyen kitle 1-2 reytinglik kitle. Bu dizi de twitterda fenomen olur olmasına ama reyting olarak olumlu bakmıyorum. İnşallah yanıltır beni.
Karagül bu hafta da müthiş oranlar aldı, tebrikler FOX'uma. @xBUGRAx
2 - 3 bölümlük dizi için 17 yıllık bir devi harcamayı anlamıyom. Yalan Dünya arkası Beyaz gerçekten çok iyi oluyo inşallah Kanal D artık bunu bozmaya çalışmaz Zaten kitleleri nerdeyse aynı birbirlerine destek olurlarKesinlikle. Beyaz'a gülmeyen ya kendilerini kasıyorlar ya da başka nedenlerden(!) dolayı gıcık kapıyorlar açık ve net.
Evet 10 reytingle kapattı geceyi.
Gelecek bolumlerin leyla le mecnun ile alakasi olmaz zaten izlemek cin lmyi bilmeye gerek yok kesin tutar demiyorum ama tutmazsa nedeni lm olmaz benceBen de Özledim yerine yeni dizi yapsalardı en azından keşke. Leyla ile Mecnun izlemeyenler bir şey anlamaz bu diziden. Onu da izleyen kitle 1-2 reytinglik kitle. Bu dizi de twitterda fenomen olur olmasına ama reyting olarak olumlu bakmıyorum. İnşallah yanıltır beni.
Saygı duyarım tabii ki ama Beyaz ailemizin komedyeni. Taraflı tarafsız halkın çoğunluğunun Beyaz'ı sevip ona güldüğünü düşünüyorum.Herkesin komedi espiri anlayışı bir değil izlemeyen sevmeyen izlemez. 🙂
Yarın AB grubunda sürpriz artış yaşayabilir.
Yok ben izledim ama sürekli dizinin bitmesiyle ilgili konular işlendi.Gelecek bolumlerin leyla le mecnun ile alakasi olmaz zaten izlemek cin lmyi bilmeye gerek yok kesin tutar demiyorum ama tutmazsa nedeni lm olmaz bence
Asıl anligi simdiki su adam hic bi sey anlamiyor.Rating Kurdu @RatingKurdu1 dk
Bende Özledim ilk dakikalarında 3.46 rating alarak geceye ikinci sırada başladı.
Bi de bunu 40.000+ kişi takip ediyor. Adaletsiz dünya.
Totalde Karagül A/B`de Medcezir zirvede olur kesin gibi bir şey. İki dizi de reklam avantajıyla darbelerini indirdiler.