en uzun komedinin yıl sürdüğü türkiyede adam 17 yıldır devam ediyor hemi de nelere rağmenBıkmışım kaç senedir izle izle artık sarmıyor.
en uzun komedinin yıl sürdüğü türkiyede adam 17 yıldır devam ediyor hemi de nelere rağmenBıkmışım kaç senedir izle izle artık sarmıyor.
Malesef.Asıl anligi simdiki su adam hic bi sey anlamiyor.
Beyaz'ı bende seviyorum kişiliğini hakkı var skeçleri de iyi ama programı artık tat vermiyor bana sadece skeçlerini forumdan takip ediyorum o kadar. Sevilmese 15 senedir ekranda olmazdı zaten 🙂 🙂Saygı duyarım tabii ki ama Beyaz ailemizin komedyeni. Taraflı tarafsız halkın çoğunluğunun Beyaz'ı sevip ona güldüğünü düşünüyorum.
ilk bolum ya ondandir olayi baglamak yeni hikayeye girmek icinYok ben izledim ama sürekli dizinin bitmesiyle ilgili konular işlendi.
Cidden Karagül için Kanal D`nin ismi geçiyordu. Almadığına bin bişman olmuştur şimdi.
Cidden Karagül için Kanal D`nin ismi geçiyordu. Almadığına bin bişman olmuştur şimdi.
Valla ne yalan söyleyeyim Karagül bana hiç umut vadetmiyordu ta ki diziyi görene kadar.Cidden Karagül için Kanal D`nin ismi geçiyordu. Almadığına bin bişman olmuştur şimdi.
Rating Kurdu @RatingKurdu 29 sn
5.39 rating alan Çocuklar Duymasın anlık ratinglerde birinci sırada.
Rating kurdu bence kafa buluyor insanlarla. Böyle saçmalık olmaz.
Melekler Korusun'u da mı Karagül'ün senaristleri yazıyordu?