Aynen öyle olur. Belki de 10 reytingin altında kalır totaldeMaç ta düşük çıkar
İşte bu tahmin kesinlikle tutarBugün BBEB, KVP'yi geçecek gibi sanki, demedi demeyin. Tabi BBEB çok geç biteceği için maçta düşebilir...
İşte bu tahmin kesinlikle tutar
BBEB 'de hani ünlülerde vardi? Eski yarişmacilarmiş...
Az önce de öyle bir aralık olmuştu zatenYılbaşında öyle olacakmış sanırım. Muhtemelen rekora gider o gün...
- - - Ekleme - - -
Sıradaki ilk reytingler ak koyun ile kara koyunu gösterecek, zira iki rakip de reklamda olmayacak...
Yılbaşında öyle olacakmış sanırım. Muhtemelen rekora gider o gün...
- - - Ekleme - - -
Sıradaki ilk reytingler ak koyun ile kara koyunu gösterecek, zira iki rakip de reklamda olmayacak...
Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.Yılbaşında öyle olacakmış sanırım. Muhtemelen rekora gider o gün...
Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.Yılbaşında öyle olacakmış sanırım. Muhtemelen rekora gider o gün...
Az önce de öyle bir aralık olmuştu zaten