25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi neden 20:11'de başladı, başta reklam mı vardı 11 dakikalık ? Eğer böyleyse Vadi reklamsız gidecek demektir...

Ben Bilmem Eşim Bilir izlerim , bu arada Vadini kolaj bölümü 8den aşağı almaz diyenler neye dayanarak söylediklerine anlamıyorum , zaten 12 alıyo bu kolaj ayrıca bayram da var bence 5 alır.

Son düzenleme:
vadi suan 2 milyon kisi izlio revan :)
Son Yaz da 1 reyting alınca 1 milyon kişi izlemiş oluyor o zaman. İzlenmez dedim diye 0 kişinin izleyeceğini söylemedim. Genelleme yaptım. Normalde yayınlansaydı bile düşük çıkardı. Bayramda dizilerin düşmesi çok normal. Heleki dram ve aksiyon dizilerinin düşmesi çok doğal

nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?

- - - Ekleme - - -

nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?

- - - Ekleme - - -

Vadi neden 20:11'de başladı, başta reklam mı vardı 11 dakikalık ? Eğer böyleyse Vadi reklamsız gidecek demektir...
Jenerik yayınlayıp reklama girmiştir...

BBEB 20:37'de reklamdan çıktı, demk ki 20:25'de reklama girmiş...

Bu nedenle KVP bu aralıkta zirvede olur rahat...

Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba :d

Yine tutmadı tahminin :A

Kastettiğim bu 15'lik değildi, reklam aldığı sürenin tamamıydı. Bu aralıkta ben de beklemiyordum zirveye yerleşmesini. Ama diğer 15'likte kesin gözüyle bakıyorum, sonuçta BBEB 7 dakika reklam, 8 dakika reklam dönüşü yayın reytingi alacak...

- - - Ekleme - - -

Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba :d

Öyle olsa daha yüksek almaz mıydı ? :)

Özet sanılsaydı çok daha yüksek reyting alırdı. Herkes tekrar olduğunun farkında sanırım...

Dediğim gibi Vadinin özeti 8 hayal rakam , bence ilerde yükselir ama ortalamada sonuçlarda 4 veya 5 alır.