25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sgat nerdesin sen ya kulaklarını az çınlatmadım :F

Bayram nedeniyle millet akraba ziyaretlerine gidiyor, doğal olarak düşmüş. :)

Haftalar sonra unutma beni yi tekrar izledim :
güzel bi bölümdü. Bu dizi daha yıllarca sürebilir sınava hazırlanmasam hiçbigün kaçırmazdım . İlkay'ın ayağa kalmasına sevindim. Emine nin bebeği düşmüş üzüldüm ona da. Ali'nin İlkay'a karşı tavırlarına sinir oldum

Haftalar sonra unutma beni yi tekrar izledim :
güzel bi bölümdü. Bu dizi daha yıllarca sürebilir sınava hazırlanmasam hiçbigün kaçırmazdım . İlkay'ın ayağa kalmasına sevindim. Emine nin bebeği düşmüş üzüldüm ona da. Ali'nin İlkay'a karşı tavırlarına sinir oldum
Son sahne iyiydi.

Bu akşam maç zirvede olur.Onu Kurtlar Vadisi Pusu takip edebilir.BBEB de yakın oranlarla 3.lüğe oturabilir.

Bayram nedeniyle reytinglerin düne göre daha düşük seyretmesini bekliyorum...

Bu düşüşü de hesaba katarak;

TOTAL
1-) Maç 11 reyting
2-) KVP kolaj 5,50 reyting
3-) BBEB 4,25 reyting

A/B
1-) Maç 12 reyting
2-) BBEB 4,75 reyting
3-) KVP kolaj 4,50 reyting

*Buraya yazayım dedim tahminimi, ne kadar başarılı olacağıma bakarız bu akşam ve yarın sabah...

Vadi 4 almaz 8 den aşagı almaz kolaj olsa bile

Dün öyle söylemiştim ama bayram bayram 8 alamayacğına emin oldum diyebilirim, 6 olabilir belki ama 8 uçuk bir rakam...

Çok eskilerde ÖBGZ 20+ alırken, kolajı anca 8 almıştı. Bunu KVP'ye oranlarsak 4-5-6 gerçekçi gibi...

- - - Ekleme - - -

18:00 - 19:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.01 , 2) ATV: 2.72 , 3) STAR: 2.4
19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.55 , 2) ATV: 3.14 , 3) SHOW: 2.97 , 4) FOX: 2.33 , 5) STAR: 2.08

Arka Sokaklar coşmuş ikinci yarıda.

19:00-20:00 reytinglerinde 15 dakikalık BBEB de var...

Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da Vadinin kolaj bölümünü geçer. Bayram günü aksiyon izlenmez. Bayram bu yahu :D