Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.
- - - Ekleme - - -
Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.
Yılbaşlarında hep Acun olur, Acun da Sefa'lı, Aref'li kadroyu getirir...
heh çok beklersin acun bütün ekibi topluyor yılbasında nurullahi serkanı serhat popcu çocuklari tüm ekibi topluyor aref de geliyor
O kadroyu yılbaşına kadar harcar Acun. Ayrıca ünlüler geldikten sonra bence Ben Bilmem Eşim Biliri geçme şansı yok. Neyse, zaten Yılbaşına daha çok var. O gün gelsin o zaman konuşalımYılbaşlarında hep Acun olur, Acun da Sefa'lı, Aref'li kadroyu getirir...
+1Acun olunca BBEB yükselemiyor mu ? Kendi rekorunu kırabilir... İlla Star'ı savunacaksın mahoni. Geçen yıl Acun'u hiç sevmezdin yanılmıyorsam...
O kadroyu yılbaşına kadar harcar Acun. Ayrıca ünlüler geldikten sonra bence Ben Bilmem Eşim Biliri geçme şansı yok. Neyse, zaten Yılbaşına daha çok var. O gün gelsin o zaman konuşalım
O kadroyu yılbaşına kadar harcar Acun. Ayrıca ünlüler geldikten sonra bence Ben Bilmem Eşim Biliri geçme şansı yok. Neyse, zaten Yılbaşına daha çok var. O gün gelsin o zaman konuşalım
- - - Ekleme - - -
+1
@Kreys Acuncuk zaten harcar Ocak ayına kadar o kadroyu. Millet sıkıldı artık Yetenek Sizsinizden. O Ses Türkiye bile daha iyi gider yılbaşında Dediğim gibi o zaman gelsin öyle konuşalım. Belki, İşler Güçler ve 1 Erkek 1 Kadın da yayınlanabilir. Bir tek Muhteşem Yüzyıldan Yılbaşı Özel olmaz
Şimdi geçen senenin reytingine baktim.Kanal D Arka Sokaklari vermiş...Sildim Kalan D'yi gene verirler... Yalan Dünya'yı da verseydi iyiydi.Yılbaşlarında hep Acun olur, Acun da Sefa'lı, Aref'li kadroyu getirir...
Şimdi geçen senenin reytingine baktim.Kanal D Arka Sokaklari vermiş...Sildim Kalan D'yi gene verirler... Yalan Dünya'yı da verseydi iyiydi.
Geçen sene Kanal D`nin Komedi dizisi yoktu Ocak ayında. Bir tek Bizim Yenge vardı. Zaten o da o akşam 23.00`te Final yapmıştı. Komedi olmadıktan sonra ne yapsın kanal? Hatta hatırladım aynı akşam Starda Çok Güzel Hareketler vardı. Ancak Kanal D`deki tekrar Çok Güzel Hareketler geçmişti Stardaki bölümü
Şimdi geçen senenin reytingine baktim.Kanal D Arka Sokaklari vermiş...Sildim Kalan D'yi gene verirler... Yalan Dünya'yı da verseydi iyiydi.
Yılbaşı gelsin konuşuruz. Tokatlar falan hep kullanırsın da bu kelimeler, aksi çıkar amaESİM BİLİRMİ puhaha iyi güldürdün acun yılbasında onu öle bir tokatlar ki sasırsınız
- - - Ekleme - - -
Bu sene illa bi dizi bi program yayınlayacaksa Kanal D. BBEB ve Yalan Dünya olmalı bu.Geçen yıl yılbaşında Arka Sokaklar'ın yayınlanması uzun süre olay olmuştu. Ama bu sene BBEB'in yayınlanacağı kesin gibi...
O kadar para alıp bir de geçmeseydi bari Ben Bilmem Eşim Bilirin başarısı çok büyük. Sıradan bir yaz programıydı, şimdi Acuna kafa tutuyoresim biliri hep geçiyor acun zuhaha
- - - Ekleme - - -
esim biliri hep geçiyor acun zuhaha
Bu sene illa bi dizi bi program yayınlayacaksa Kanal D. BBEB ve Yalan Dünya olmalı bu.
Yılbaşları gece 2'ye kadar uzadiklarini düşünürsek.Kanal D illa 2 tane program yayınlayacaktir.BBEB sırtlayamaz o kadar saat.BBEB 3,5 saatlik bir program, şimdilik hiç kısaltılmadı. Eğer BBEB yılbaşında olursa tek yer alır...