25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadiye kolajda bile reklam şov yapıyolar ne biçim anlayış :D Vadi acayip atlıyo

Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.

- - - Ekleme - - -

Heycanla beklemıyordum ama aklıma düşünce sorayım dedim..Muhtemelen öyle olcaktir o zaman...Araya birde Yalan Dünya'yı sıkıştırırlar...(atv Avrupa Yakasını öyle yapıyordu) 2'si yayınlanırsa zaten Kanal D yılbaşi 1.olur.

Yılbaşlarında hep Acun olur, Acun da Sefa'lı, Aref'li kadroyu getirir...

Eşim Bilir totalde 7.04'le açık ara önde. En yakın rakibi kurtlar Vadisi'ne 3 puan fark atmış durumda :J

BBEB cidden çok güldürüyor. Bayram günü çok iyi geliyor :)

heh çok beklersin acun bütün ekibi topluyor yılbasında nurullahi serkanı serhat popcu çocuklari tüm ekibi topluyor :) aref de geliyor

Acun olunca BBEB yükselemiyor mu ? Kendi rekorunu kırabilir... İlla Star'ı savunacaksın mahoni. Geçen yıl Acun'u hiç sevmezdin yanılmıyorsam...

Yılbaşlarında hep Acun olur, Acun da Sefa'lı, Aref'li kadroyu getirir...
O kadroyu yılbaşına kadar harcar Acun. Ayrıca ünlüler geldikten sonra bence Ben Bilmem Eşim Biliri geçme şansı yok. Neyse, zaten Yılbaşına daha çok var. O gün gelsin o zaman konuşalım :)

- - - Ekleme - - -

Acun olunca BBEB yükselemiyor mu ? Kendi rekorunu kırabilir... İlla Star'ı savunacaksın mahoni. Geçen yıl Acun'u hiç sevmezdin yanılmıyorsam...
+1

@Kreys Acuncuk zaten harcar Ocak ayına kadar o kadroyu. Millet sıkıldı artık Yetenek Sizsinizden. O Ses Türkiye bile daha iyi gider yılbaşında :) Dediğim gibi o zaman gelsin öyle konuşalım. Belki, İşler Güçler ve 1 Erkek 1 Kadın da yayınlanabilir. Bir tek Muhteşem Yüzyıldan Yılbaşı Özel olmaz :A

O kadroyu yılbaşına kadar harcar Acun. Ayrıca ünlüler geldikten sonra bence Ben Bilmem Eşim Biliri geçme şansı yok. Neyse, zaten Yılbaşına daha çok var. O gün gelsin o zaman konuşalım :)

Ünlüler Demet Akalın, Murat Boz kadar ünlü olursa belki ama orta halli ünlüler olursa Acun fark atar muhtemelen...

- - - Ekleme - - -

+1

@Kreys Acuncuk zaten harcar Ocak ayına kadar o kadroyu. Millet sıkıldı artık Yetenek Sizsinizden. O Ses Türkiye bile daha iyi gider yılbaşında :) Dediğim gibi o zaman gelsin öyle konuşalım. Belki, İşler Güçler ve 1 Erkek 1 Kadın da yayınlanabilir. Bir tek Muhteşem Yüzyıldan Yılbaşı Özel olmaz :A

ESİM BİLİRMİ puhaha iyi güldürdün acun yılbasında onu öle bir tokatlar ki sasırsınız :D

- - - Ekleme - - -

:d :d

esim biliri hep geçiyor acun zuhaha :d

- - - Ekleme - - -

Şimdi geçen senenin reytingine baktim.Kanal D Arka Sokaklari vermiş...Sildim Kalan D'yi gene verirler...:X Yalan Dünya'yı da verseydi iyiydi.

Geçen yıl yılbaşında Arka Sokaklar'ın yayınlanması uzun süre olay olmuştu. :) Ama bu sene BBEB'in yayınlanacağı kesin gibi...

Şimdi geçen senenin reytingine baktim.Kanal D Arka Sokaklari vermiş...Sildim Kalan D'yi gene verirler...:X Yalan Dünya'yı da verseydi iyiydi.
Geçen sene Kanal D`nin Komedi dizisi yoktu Ocak ayında. Bir tek Bizim Yenge vardı. Zaten o da o akşam 23.00`te Final yapmıştı. Komedi olmadıktan sonra ne yapsın kanal? :D Hatta hatırladım aynı akşam Starda Çok Güzel Hareketler vardı. Ancak Kanal D`deki tekrar Çok Güzel Hareketler geçmişti Stardaki bölümü :A
ESİM BİLİRMİ puhaha iyi güldürdün acun yılbasında onu öle bir tokatlar ki sasırsınız :D

- - - Ekleme - - -

:d :d
Yılbaşı gelsin konuşuruz. Tokatlar falan hep kullanırsın da bu kelimeler, aksi çıkar ama

- - - Ekleme - - -

O kadar para alıp bir de geçmeseydi bari :D Ben Bilmem Eşim Bilirin başarısı çok büyük. Sıradan bir yaz programıydı, şimdi Acuna kafa tutuyor

- - - Ekleme - - -

Bu arada BBEB bu aralıkta 7yi geçer gibi