25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayram dolayisiyla bekledigim gibi oranlar düsük gelmis..

Son düzenleme:
Aynen aga adamlar reklam manyağı olmuşlar resmen

13 dk Reklam verdi @RevaN Benim saate göre 21:36 - 21:49 arası reklamdı.
kaç dakika reklam olursa olsun 21.30-21.45 aralığına o reklamın 9 dakikası denk geldi. O yüzden 9 dakika aralık dedim. 21.36-21.45 aralığı. Bu dilimde de düşük gelir. Çünkü, kalan 6 dakika ve reklam dönüşü var bu aralıkta. Bu arada ben genel izleyici logosuyla baktım tam 21.51`de başladı :)

Sıradaki aralıkta ATV birinci olur, Star ikinci olabilir belki...

BBEB iyi gidiyor ama reklamla bölününce durumu kötüleşiyor, sonra da toparlanması çok zor oluyor. Maçın karşısında 5 alabilirse başarıdır...

kaç dakika reklam olursa olsun 21.30-21.45 aralığına o reklamın 9 dakikası denk geldi. O yüzden 9 dakika aralık dedim. 21.36-21.45 aralığı. Bu dilimde de düşük gelir. Çünkü, kalan 6 dakika ve reklam dönüşü var bu aralıkta. Bu arada ben
genel izleyici logosuyla baktım tam 21.51`de başladı :)

Aha gittim haber kanallarina göre ayarladım :X Haber kanallarına göre 1 dk geriymiş.Logo çıktıgı an mı demek istedin kırmızı yeri?

Vadi, Muhteşem Yüzyıl'dan çok daha fazla reklam alıyor kolaj haliyle, helal olsun...

Aha gittim haber kanallarina göre ayarladım :X Haber kanallarına göre 1 dk geriymiş.Logo çıktıgı an mı demek istedin kırmızı yeri?

- - - Ekleme - - -

Evet :)

21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.22 , 2) ATV: 3.29 , 3) STV: 3.14 , 4) TRT1: 2.84 , 5) SHOW: 2.64

- - - Ekleme - - -

Sıradaki aralıkta ATV birinci olur, Star ikinci olabilir belki...

BBEB iyi gidiyor ama reklamla bölününce durumu kötüleşiyor, sonra da toparlanması çok zor oluyor. Maçın karşısında 5 alabilirse başarıdır...
Off off. Yine tutmadı :D Star listede yok bile. Ben Bilmem Eşim Bilir harika gidiyor :)

Kurda göre maç başlamadan 4'lerdeymiş, yani 21:58 gibi... Bugün maç iyi reyting alacak...

- - - Ekleme - - -

21:45 - 22:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.22 , 2) ATV: 3.29 , 3) STV: 3.14 , 4) TRT1: 2.84 , 5) SHOW: 2.64

- - - Ekleme - - -

BBEB bugün reklamları iyi toparladı, karşısında yeni bölüm olmayınca pek zorlanmadı...

Acaba maç sırasında 5'i koruyabilecek mi?