21.5121:49 bbeb başlıyor...
Benim saat atv'ye ayarlı Kanal D ile o kadar fark olmaz yaa...
21.51
9 dakika reklama aralığına rağmen
Aynen aga adamlar reklam manyağı olmuşlar resmen
kaç dakika reklam olursa olsun 21.30-21.45 aralığına o reklamın 9 dakikası denk geldi. O yüzden 9 dakika aralık dedim. 21.36-21.45 aralığı. Bu dilimde de düşük gelir. Çünkü, kalan 6 dakika ve reklam dönüşü var bu aralıkta. Bu arada ben genel izleyici logosuyla baktım tam 21.51`de başladı
13 dk Reklam verdi @RevaN Benim saate göre 21:36 - 21:49 arası reklamdı.
kaç dakika reklam olursa olsun 21.30-21.45 aralığına o reklamın 9 dakikası denk geldi. O yüzden 9 dakika aralık dedim. 21.36-21.45 aralığı. Bu dilimde de düşük gelir. Çünkü, kalan 6 dakika ve reklam dönüşü var bu aralıkta. Bu arada ben genel izleyici logosuyla baktım tam 21.51`de başladı
Evet
Aha gittim haber kanallarina göre ayarladım Haber kanallarına göre 1 dk geriymiş.Logo çıktıgı an mı demek istedin kırmızı yeri?
- - - Ekleme - - -
Aha gittim haber kanallarina göre ayarladım Haber kanallarına göre 1 dk geriymiş.Logo çıktıgı an mı demek istedin kırmızı yeri?
Off off. Yine tutmadı Star listede yok bile. Ben Bilmem Eşim Bilir harika gidiyorSıradaki aralıkta ATV birinci olur, Star ikinci olabilir belki...
BBEB iyi gidiyor ama reklamla bölününce durumu kötüleşiyor, sonra da toparlanması çok zor oluyor. Maçın karşısında 5 alabilirse başarıdır...