25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atv yeni bölüm gibi reklam koyuyo adamlar parasına bakıyo :D

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.3 , 2) KANALD: 5.7 , 3) ATV: 3.69 , 4) TRT1: 2.27 , 5) SHOW: 1.74

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.3 , 2) KANALD: 5.7 , 3) ATV: 3.69 , 4) TRT1: 2.27 , 5) SHOW: 1.74

Star zirvede tebrikler kanala.
Kanal D çok iyi gidiyor. Cidden bu yarışma çok sevildi gibi gözüküyor.
Show'cuk da en sondan girmiş listeye :D

arkadaşlar iyi bayramlar 2 ay önceden getirmişiniz yeni yılı hayırlı olsun...

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar iyi bayramlar 2 ay önceden getirmişiniz yeni yılı hayırlı olsun...

Maç zirveyi ele geçirdi.BBEB gayet iyi gidiyor tebrikler.KVP kolaj bölümüyle iyi sayılabilecek oranlar almaya devam ediyor.

Maçın zirveyi ele geçirmesi çok normal , çok şaşırmayın :D

Son düzenleme:
kvp nin kolaj olarak yayınalnması saçmaydı geçen bölümün baştan sonra tekrarı yayınlansaydı daha yüksek reyting alırdı...

Bunyem BBEB'yi 22:00'den sonra kaldıramaz oldu...Uçurum az sonra reytingleri siler süpürür :X (@destere style :F)

hızlı gonzales katılıyorum kolaj yerine geçen bölümün tekrarı verilebilirdi atladaılar paso

- - - Ekleme - - -

hızlı gonzales katılıyorum kolaj yerine geçen bölümün tekrarı verilebilirdi atladaılar paso

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

bu gidişle fener golü yiyecek gibi...

- - - Ekleme - - -

atv vadiye çok reklam koyuyor acaba bu akşam reklamlar hep vadiye mi verildi yoksa atv kendine gelen reklamların hepsini vadiye mi yerleştirdi

SBT @sbtanaliz 2 dakika
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.48 , 2) KANALD: 5.17 , 3) ATV: 2.77 , 4) TRT1: 1.45 , 5) STV: 1.04

Ömer baba hikmet i şehit yaptı hiç gulecegim yoktu iyice saçmalamışlar bu yeni ihtiyar da hiç olmamış senaryo gereği

gs reytinglerini milli takım bile yakalayamıyo bu açık