25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben o domateslerden almıyım:)) belliki akşam pazarına kalmış müşteri aranıyor diziye, ama bu saatten sonra uçurumdanda pek bir başarı beklemiyorum :))
2.sezonunda bende pek umutlu değildim ama dün akşamki bölüm gerçekten iyiymiş.ilk 45 dk Hurremle çakişmasa yine TV'den izlicektim ama indirip izlicem.Gerçi Ocak ayına biter heralde.Resmi reyting hayata döndü kaldirilmasi an meselesi.

2.sezonunda bende pek umutlu değildim ama dün akşamki bölüm gerçekten iyiymiş.ilk 45 dk Hurremle çakişmasa yine TV'den izlicektim ama indirip izlicem.Gerçi Ocak ayına biter heralde.Resmi reyting hayata döndü kaldirilmasi an meselesi.

bölüm gittikçe güzelleşebilir ama sadık izleyicisini kaybettiği görülüyor o açıdan bir daha kendine gelemez reyting açısından ..

Arkadaşlar bundan sonra Forum da Emre nin Vadi hakkinda yaptigi yorumlari lütfen ciddiye almayin cünkü aslinda kendide sacmaladiginin farkinda ama yeterki vadi ye takilsin.

Böyle bir günde Reytinglerin düşmesi gayet normal bayramda insanlar oturup kötü hazirlanmis olan bir kolaj bölümünümü seyredecek? Mesela bizim evde sadece ben izledin digerleri evde bile degildi. Ama haftaya Vadi yine zirvede olunca seni burda görmek isterim

Maça kadar vadinin kolaj bölümüne baktım da tekrarı yayınlasalardı daha çok izlenirdi

Kolaj da çok atladılar xemre ne diyon sôyle çekemiyosan zamanla hazmedeceksin :d vadinin en çok izlenen dizi olduğunu :d komik :d

Yasin onu takan yok zaten :d ellerini boşuna yoruyon :d şikeli diyo bu sene 14 lerde aldı hala en çok izlenen konuşuyo işte :d

Maç iki gruptada zirvede bbeb zirve takibinde ve kanal d'de yayınlanan çghb,yd ve geniş aile total de ilk 25 içinde yd ab'de 12 . geniş aile ve çghb ilk 30'da yer almış

Moderatörün son düzenlenenleri:
Maç iki gruptada zirvede bbeb zirve takibinde ve kanal d'de yayınlanan çghb,yd ve geniş aile total de ilk 25 içinde yd ab'de 12 . geniş aile ve çghb ilk 30'da yer almış

FB maci beklendigi gibi ilk ikiyi kapatmiş ama aldigi Reytingler oynanan futbol kadar kötü.

Kurtlar Vadisi Pusu nun Kolaj bölümü Total de 9. Olsada beklentilerin altında gitmis. Bunda kolajin kötü hazirlanmis olmasinin ve reklamlarin büyük etkisi var.
Vadi yi Çağrı da baya etkiledi cünkü bnm cevremde normalde vadi izleyenler dün akşam Çağrı yı izledi.

BBEB yine başarili sonuclar elede ederek Kanal D nin yüzünü güldürmüş.

Gece yayinlanan UEK dizisinin tekrari yanliz kalsada Total de gerilerde kalmiş ama ab de baaarili olmuş

FB maci beklendigi gibi ilk ikiyi kapatmiş ama aldigi Reytingler oynanan futbol kadar kötü.

Kurtlar Vadisi Pusu nun Kolaj bölümü Total de 9. Olsada beklentilerin altında gitmis. Bunda kolajin kötü hazirlanmis olmasinin ve reklamlarin büyük etkisi var.
Vadi yi Çağrı da baya etkiledi cünkü bnm cevremde normalde vadi izleyenler dün akşam Çağrı yı izledi.

BBEB yine başarili sonuclar elede ederek Kanal D nin yüzünü güldürmüş.

Gece yayinlanan UEK dizisinin tekrari yanliz kalsada Total de gerilerde kalmiş ama ab de baaarili olmuş

Ölü reytingler capcanlı share'ler...Demek ki millet 5-10dklık boşluklarda bakmiş bakmiş kapamiş.

Gs maçı 16 almıştı fb maçları düşük alıyo