xBUGRAx
Süper Emekli
Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman.Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.
Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
haklisin ama.kanal d nin okadar yeni yapimi varki pt2ye gecme ihtimali var bence yalan dunyanin @yakup09 hakli pt2 iyi gidr bence de.Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.
Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
Yarın sonuçların açıklanması da var amaKolay gelsin.Konuşuruz özelden.Bugünü hayırlısıyla atlatsaydık iyiydi.
Nihayet.
Onu diyorum işte. Karagül sezon başında A/B`de 3-4 alıyordu şimdi kaç alıyor?Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman.
1 hafta mı? Sezonun yarısı bitti yd hala karagülü geçemiyor ab'de, toteli demiyorum zaten. Oranları eskiye uzak.
Ab'de zirveyi aldığımız sürece sıkıntı yok.Yarın sonuçların açıklanması da var ama
Ne yapsın koskoca 10-12 reytinglik diziler 90 dakika reklamsız gidiyor. İnsaf.Ama Yalan Dünya 2 dizinin reklamından faydalanmak için mecbur erken verecek.
O işlerle @EveN ilgileniyorOcak dışına alındı Artık Kanal D fanlığından çıkar Bully'i.
E gelsin o zaman artıkOnu diyorum işte. Karagül sezon başında A/B`de 3-4 alıyordu şimdi kaç alıyor?
Totali bırakalım ama A/B düşüşü sıkması yüzünden. Yeni bir karakter gelirse yine zirveye oynar geçen seneki gibi.
İhtimal olabilir ama bence büyük ihtimal geçmeyecek. Gülse PT2 istemez dizisini.haklisin ama.kanal d nin okadar yeni yapimi varki pt2ye gecme ihtimali var bence yalan dunyanin @yakup09 hakli pt2 iyi gidr bence de.
Konumuz beyaz, medcezirle konudan sıyrılmaya çalışmayalımAb'de zirveyi aldığımız sürece sıkıntı yok.
Kolay değil.
Biraz dalga geçecektim aralarını iyi görmedim o yüzden sildim ama sıkıntı yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?