- Reaksiyon puanı
- 60,950
- Puanı
- 1,060
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Ben göreceğimi gördüm.Kanal D'den sende ümitsizsin demek.
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Ben göreceğimi gördüm.Kanal D'den sende ümitsizsin demek.
Gözlerini alamıyorlar ondanYalan Dünya umarım bu anlık 5`i geçer.
Karagül de maşallah dağılmıyor millet reklamda. Uykuya mı dalıyorlar ne yapıyorlar dizide?
Dur daha yeni başlıyor coşması.Pes artık.
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Sadece EveN'ı etiketleyecektim vazgeçtim. Yoksa Kanal D forever.
Üzülme reklamlarda Yalan Dünya izliyorum Nurseli İdizli kısma denk geldim
Ay Yapım'la Kanal D aralarını düzeltsin.Seneye daha forever olacak.Ama Star iyi ataklarda az önce ki mesajın patlayabilir şu seneye çok üzülme bence iyi işler çıkartıyor gibi.Yine kazanan Star olur.
Umarım bu yaz Kanal D`de verir de biraz izleyici toplar.tv2'den izleyeceğim yazın.
Yalan Dünya hiç güldürmüyor ya Vasfiye Teyze ve tuhaf konuşan kadın var o güzel güldürüyor. Orçun hiç beğenmiyorum. Selahattin iyi bir de. Hasibe Eren de sevdiğim oyunculardandır.Zaten söz vermiştin.Başlasan eminim bırakamayacaksın. Boş zamanlarında hep netten izlemek isteyeceksin gülmek için.
Ay Yapım'la Kanal D aralarını düzeltsin.
Umarım bu yaz Kanal D`de verir de biraz izleyici toplar.
Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.Yalan Dünya hiç güldürmüyor ya Vasfiye Teyze ve tuhaf konuşan kadın var o güzel güldürüyor. Orçun hiç beğenmiyorum. Selahattin iyi bir de. Hasibe Eren de sevdiğim oyunculardandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?