Sana katılıyorum Calıkuşu konusundahoşbulduk takas görmeyeli nasılsın
Sana katılıyorum Calıkuşu konusundahoşbulduk takas görmeyeli nasılsın
valla yorumlar inanılmaz bu kadar beklemiyodum millet bayılmış diziye bende bi izleyeyim ona göre çözümleme yapıcambiraz abartmadın mı sanki 🙂
Isim nasıl değiştirilir ozanİlginç bir gün oldu Salı. O Ses, Seksenler ve Benim İçin Üzülme gibi belli bir çizginin üstünde olması garanti işlerin yanına Kaçak ve Çalıkuşu gibi iki dizi daha geldi. İkisi de çok kötü gitmeyecek gibi. İlginç bir yarış olacak.
admin kaçak haftaya 8 reyting garanti anlıklarda 10-11 görebilir dizi yılın bombası olmuş gibiİlginç bir gün oldu Salı. O Ses, Seksenler ve Benim İçin Üzülme gibi belli bir çizginin üstünde olması garanti işlerin yanına Kaçak ve Çalıkuşu gibi iki dizi daha geldi. İkisi de çok kötü gitmeyecek gibi. İlginç bir yarış olacak.
gçer mi geçer totalde haftalıktai lk 5 e de girer süreç film işi 10.-15. bölümden osnra çöküşe geçerOnlar gelince daha da dusmesi ))
Ikinci anliklarda. Beni mahcup cikarmadi. Kacak ikinci bolumunde acunun da gecer demis olayim) ))
Yav dddim ya ben sana ozana söyle istediğin nicki o düzeltir sadece 1 hakkın var diye 🙂Isim nasıl değiştirilir ozan
Anlıkları yeni bir dizi için gerçekten harika. Yorumlar da olumlu önü açık gözüküyor. Bakalım TNS'de tablo nasıl olacak?admin kaçak haftaya 8 reyting garanti anlıklarda 10-11 görebilir dizi yılın bombası olmuş gibi
cuma ne izliyorsun??? 😕 KAYP demeçalıkuşu güzel bir dizi izledim beğendim umarım salı günleri iyi iş yapar medcezir ve kaçak dizileri hakkında fikrim yok kaçak dizisinin tekrarına bakarımda medcezire bakmayı düşünmüyorum hiçbir zaman... başrol ofsayt
yeteneksizsin bitti artık yakında tek güner iner seneye de yayınlanmaz.. iyi dizi olduğu sürece çok az yarışma programı dayanırNolursunuz artık şu O Ses ve Yetenek Sizsiniz zirveye oynamasın bence türk dizi sektörünü bitiriyolar. Hem star 4 günüm garanti diye dizi yapmıyor hemde o gün yayınlanacak dizilerin reytiginden çalıyorlar. Yani adam gibi ikisini de 1 gün yayınlasan ne olur star ne olur.
Nedense doksanlar ve boçs içinde böyle diyordun.doksanlar 7 ile başlamıştı sen haftaya yükselir falan diyordun şimdi durum ortada boçs e iyi reyting alır diyordun bugün ise atv kaçağın tekrarını koyacagina 1 reytinglik diziyi koyuyor diyorsun belki kaçağın durumuda doyle olur ben inanıyorum ki 2 bir uçurum vakası olacak bu diziimkansız böyle bişey kaçak inanılmaz beğenilmiş hayatımda ilk bölüm oalrak bu kadar beğenilen dizi görmedim haftaya 10 reytingi geçer anlıklarda kaçak şimdi izleyip yorumumu yaparım 12 den sonra
hiç sanmıyorum bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleriSüreç film bu diziden sonra daha kaliteli isler yapıcak olay olacak olaayaayayaayay
E söyledim ses gelmediYav dddim ya ben sana ozana söyle istediğin nicki o düzeltir sadece 1 hakkın var diye 🙂