24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

İlginç bir gün oldu Salı. O Ses, Seksenler ve Benim İçin Üzülme gibi belli bir çizginin üstünde olması garanti işlerin yanına Kaçak ve Çalıkuşu gibi iki dizi daha geldi. İkisi de çok kötü gitmeyecek gibi. İlginç bir yarış olacak. :)
Isim nasıl değiştirilir ozan

:D Hey Allah'ım tartışmalara bakın ya. Biri demiş Kaçak şöyle kaçak böyle, diğeri demiş Çalıkuşu şöyle çalıkuşu böyle. :D Abi bırakın bu boş muhabbetleri haticeye değil neticeye bakın yarın. İlk haftadan bu kadar abartmayın reytingleri. İlk bölüm reytingleriyle hangi dizi yayından kaldırılmış sanki. Gelecek hafta sağlıklı sonuçları konuşursunuz. :)

İlginç bir gün oldu Salı. O Ses, Seksenler ve Benim İçin Üzülme gibi belli bir çizginin üstünde olması garanti işlerin yanına Kaçak ve Çalıkuşu gibi iki dizi daha geldi. İkisi de çok kötü gitmeyecek gibi. İlginç bir yarış olacak. :)
admin kaçak haftaya 8 reyting garanti anlıklarda 10-11 görebilir dizi yılın bombası olmuş gibi

Mustafa Avkıran yine süper oynamış Kuzey Güneyden sonra yine bir dizisini izlemek çok iyi geldi. :D

çalıkuşu güzel bir dizi izledim beğendim umarım salı günleri iyi iş yapar medcezir ve kaçak dizileri hakkında fikrim yok kaçak dizisinin tekrarına bakarımda medcezire bakmayı düşünmüyorum hiçbir zaman... başrol ofsayt:)
cuma ne izliyorsun??? 😕 KAYP deme:(

Nolursunuz artık şu O Ses ve Yetenek Sizsiniz zirveye oynamasın bence türk dizi sektörünü bitiriyolar. Hem star 4 günüm garanti diye dizi yapmıyor hemde o gün yayınlanacak dizilerin reytiginden çalıyorlar. Yani adam gibi ikisini de 1 gün yayınlasan ne olur star ne olur.
yeteneksizsin bitti artık yakında tek güner iner seneye de yayınlanmaz.. iyi dizi olduğu sürece çok az yarışma programı dayanır

imkansız böyle bişey kaçak inanılmaz beğenilmiş hayatımda ilk bölüm oalrak bu kadar beğenilen dizi görmedim haftaya 10 reytingi geçer anlıklarda kaçak şimdi izleyip yorumumu yaparım 12 den sonra
Nedense doksanlar ve boçs içinde böyle diyordun.doksanlar 7 ile başlamıştı sen haftaya yükselir falan diyordun şimdi durum ortada:) boçs e iyi reyting alır diyordun bugün ise atv kaçağın tekrarını koyacagina 1 reytinglik diziyi koyuyor diyorsun:D belki kaçağın durumuda doyle olur ben inanıyorum ki 2 bir uçurum vakası olacak bu dizi:)

Medcezir ilk hafta 4-5 reyting almisdi ama 2. bolum 8 reytinge kalkdi..calikusuda artacakdir..kacak biraz zaman iyi reyting alsa bile sonradan dusecekdir bole dizilerin hapsi boyle oluyor zaten

Süreç film bu diziden sonra daha kaliteli isler yapıcak olay olacak olaayaayayaayay :D
hiç sanmıyorum :D bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden

takas agam abartmış yine ne 10-11 reytingi yahu. :) İlk bölümü Memati hatrına vadi fanları tarafından izlenmiş. En fazla alacağı reyting 5.5'tir. Daha da artamaz. Çalıkuşu'nun ise haftaya yükseleceğini düşünüyorum.